Ουπς! Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά που σίγουρα θα κάνει έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη Ουπς! Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά που σίγουρα θα κάνει έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ουπς! Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά που σίγουρα θα κάνει έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη

Ουπς! Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά που σίγουρα θα κάνει έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη
Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη έχει στηρίξει πολλές φορές τον Νίκο Μουτσινά και δεν είναι τυχαίο πως παρότι δεν δίνει συνεντεύξεις είχε επιλέξει να πάει καλεσμένη στο τηλεοπτικό του show στον Alpha, θέλοντας να τον ενισχύσει. 

Γι άυτό με τίποτα δεν περίμενε πως ο καλός της φίλος θα της έριχνε μια τέτοια μαχαιριά.
Ο Νίκος σε συνέντευξη που έδωσε στη Realμίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη στενή σχέση που έχει τόσο με την Ελένη Μενεγάκη όσο και με τη Ζέτα Μακρυπούλια. 
Όταν όμως ρωτήθηκε για το ποια από τις δυο αγαπά περισσότερο άρχισε να μασά τα λόγια του.
Η Ελένη ή η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πιο μεγάλος έρωτας;
«Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα (σ.σ.: γελάει); Την Ελένη την αγαπώ πάντα κι ας μη τη βλέπω πολύ. Τον έρωτα με τη Ζέτα τον ζω κάθε μέρα. Τρώμε μαζί, πάμε διακοπές μαζί, είναι αυτοκόλλητη φίλη μου!»
Είναι κανονικός άνθρωπος η Ζέτα; «Πιο κανονικός πεθαίνεις, αλλά δεν το πιστεύει κανείς!»
Θα γινόταν τίγρης για τη Ζέτα; «Έχω γίνει τίγρης για τη Ζέτα και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί! Είναι τόσο καλό και δοτικό πλάσμα, τόσο ψυχούλα που δεν μπορώ παρά να την υπερασπίζομαι και να γίνομαι ακόμα και τίγρης για εκείνη. Το αξίζει!»
Αυτό που τη χωρίζουν με τον Μιχάλη κάθε τόσο πώς το βλέπει;
«Μα κι εγώ θα τη χώριζα, αφού «πουλάει» το θέμα, χωρίς να έχει καμία υπόσταση! Τους χωρίζουν τόσα χρόνια και παραμένουν μαζί. Αυτό απαντά από μόνο του σε όλα νομίζω.»
Οι Μπραντζελίνα πάντως χώρισαν στα αλήθεια…
«Δεν το πίστεψα στην αρχή, αλλά ναι, ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Έγκωσαν οι άνθρωποι με 15 παιδιά, τι να πω; Δεν είμαι στο σπίτι τους, που λένε, να σου πω τι και γιατί… Τα λύσαμε τα προβλήματά μας όλα και καιγόμαστε για τους Μπραντ-Αντζελίνα!»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ουπς! Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά που σίγουρα θα κάνει έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6267637320895812219
Σχόλια
item