Γιάννενα: «Της κοπάνας» σήμερα σε υπηρεσίες του δημοσίου! Γιάννενα: «Της κοπάνας» σήμερα σε υπηρεσίες του δημοσίου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Της κοπάνας» σήμερα σε υπηρεσίες του δημοσίου!

Γιάννενα: «Της κοπάνας» σήμερα σε υπηρεσίες του δημοσίου!
«Της κοπάνας» εξ αιτίας του φόβου σεισμικής δόνησης έγινε σήμερα σε ορισμένες υπηρεσίες του δημοσίου. Αρκετοί βρήκαν μια καλή δικαιολογία για να κλείσουν τα γραφεία τους κι ας είναι τα δημόσια κτίρια αυτά που ελέγχονται κατά προτεραιότητα.

Το γεγονός καυτηρίασε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης τόσο στη συνεδρίαση του Συντονιστικού όσο και σε δηλώσεις που έκανε τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να λειτουργούν κανονικά και οι υπάλληλοι να είναι στις θέσεις τους.
Τις απουσίες πάντως δικαιολόγησε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Βασίλης Μιχελάκης.
Ο κ. Μιχελάκης ρωτήθηκε σχετικά με τις υπηρεσίες που είναι στην αρμοδιότητά του για να απαντήσει ότι στο κτίριο της Βορείου Ηπείρου και στις υπηρεσίες που στεγάζει «κάποιοι υπάλληλοι δεν ήταν απαραίτητο να είναι στις θέσεις τους»!!!
Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας από την πλευρά του ήταν κατηγορηματικός... Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να δίνεται η εικόνα της αργίας. Η πολιτεία οφείλει να δουλεύει κανονικά και οι υπηρεσίες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: «Της κοπάνας» σήμερα σε υπηρεσίες του δημοσίου!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2096170553810451642
Σχόλια
item