Άρτα: Στη γιορτή του κάστανου και τσίπουρου έγινε… της τηγανίτας! Άρτα: Στη γιορτή του κάστανου και τσίπουρου έγινε… της τηγανίτας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στη γιορτή του κάστανου και τσίπουρου έγινε… της τηγανίτας!

Άρτα: Στη γιορτή του κάστανου και τσίπουρου έγινε… της τηγανίτας!
Στριμώξεις και προσπεράσεις για... 3 τον αριθμό τηγανίτες, στην Κυριακή... της Ροδαυγής.
Προτείνεται από το κοινό... επέκταση του τίτλου, σε «γιορτή κάστανου, τσίπουρου και... τηγανίτας», που με αλεύρι μεγάλωσαν... της περιοχής.
Νίκος Φακίτσας... της καταγωγής, της περιοχής.
Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, ετοιμάζουν ανοιχτή εκδήλωση από το ΠΑΣΟΚ Άρτας. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και ομιλητής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.
Περιφερειακή Ενότητα Άρτας
Πλήρης ανταπόκριση για την Αναστήλωση της Παρηγορήτισσας
Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ανταποκρίθηκε πλήρως στο κάλεσμα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (Δ/νση Αναστήλωσης Μνημείων) και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Άρτας, προκειμένου να παράσχει τεχνική υποστήριξη κατά την επίσκεψη κλιμακίου στην Άρτα στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2016, με σκοπό να καταγραφούν τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με το Βυζαντινό Μνημείο του Ι.Ν. Παναγίας της Παρηγορήτισσας.
Από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Άρτας διατέθηκαν καλαθοφόρο όχημα με τον χειριστή του και μηχανικός επί τόπου, για όλο το διάστημα που οι αρμόδιοι του Υπουργείου πραγματοποιούσαν φωτογράφιση – καταγραφή των προβλημάτων του Μνημείου.
Η Δ.Τ.Ε. της Π.Ε. Άρτας θα παραδώσει στη Δ/νση Αναστήλωσης του Υπουργείου Πολιτισμού το τεχνικό υλικό που διαθέτει για το μνημείο και θα βρίσκεται σε επικοινωνία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.
Η Π.Ε. Άρτας θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για τη σύνταξη μελέτης στατικής επάρκειας αξιοποιώντας και την προσφορά εξειδικευμένου γραφείου μελετών.
Ο σεισμός στα Γιάννινα μετακίνησε την Πίνδο!
Προς τα δυτικά μετακίνησε την Πίνδο ο σεισμός των 5,3 ρίχτερ που σημειώθηκε το βράδυ, του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου, στα Ιωάννινα.
Όπως ανέφερε ο γεωλόγος-σεισμολόγος, διευθυντής ερευνών στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, Θανάσης Γκανάς, στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο σεισμός έγινε στο ρήγμα με κατεύθυνση ΒΔ-NΑ, το οποίο είναι παράλληλο με τη λεκάνη Ιωαννίνων. 
Κατά τον κ. Γκανά το ρήγμα κλείνει προς το βουνό Μιτσικέλι, το οποίο ξεπροβάλει στο βόρειο τμήμα της λίμνης Ιωαννίνων και η κίνηση που σημειώθηκε ήταν να μετακινηθεί η Πίνδος (το συγκεκριμένο όρος) προς τα δυτικά.
Σημειώνεται ότι ο σεισμός και οι μετασεισμοί ήταν επιφανειακοί ή με πολύ μικρό εστιακό βάθος, ένας ακόμη λόγος που τους έκανε πιο αισθητούς.
«επιΣτήθιοι Φίλοι»
Έναρξη Ομαδικής Ψυχοθεραπείας περιόδου 2016 – 2017
Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου του μαστού Ν. Άρτας «επιΣτήθιοι Φίλοι» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι η «Ομάδα Ψυχολογικής Στήριξης γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού» ξεκινά τις συναντήσεις της για την νέα περίοδο από την Τετάρτη 19/10/2016.
Εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις στην Ομάδα μπορούν να συμμετέχουν και μέλη μας που έχουν νοσήσει και από άλλες μορφές καρκίνου.
Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στη Γραμματεία του συλλόγου που βρίσκεται επί της Σκουφά 79, στον χώρο των Εθελοντών Αιμοδοτών δίπλα στον Άγιο Δημήτριο, κάθε Τρίτη 6-8 το απόγευμα ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook: 
www.facebook.com/breastfriendsgr
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Η Πρόεδρος Αγγελική Τσιρογιάννη
Η Γραμματέας Ουρανία Παλιάτσου
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Στη γιορτή του κάστανου και τσίπουρου έγινε… της τηγανίτας!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1812496550103038917
Σχόλια
item