Αποκλειστικό! Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο – Παυλίδου! Αποκλειστικό! Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο – Παυλίδου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αποκλειστικό! Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο – Παυλίδου!

Αποκλειστικό! Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο – Παυλίδου!
Μπορεί ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου να ανακοίνωσαν μόλις εχθές την απόφασή τους να χωρίσουν μέσω του κυριακάτικου Τύπου, όμως η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους για πάνω από 6 μήνες!
Ο Χρήστος και η Σοφία ήταν παντρεμένοι για πάνω από 12 χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει οι φήμες που τους ήθελαν να μην είναι πλέον μαζί! Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες είχε ξαναγραφτεί στον Τύπο ότι πλέον το ζευγάρι δεν είναι μαζί. 
Τότε με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση ο Χρήστος Φερεντίνος διέψευσε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να χωρίζει με την γυναίκα του Σοφία Παυλίδου!
411361
Το Youweekly.gr είχε από την αρχή στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό που αποδείκνυε ότι, τουλάχιστον ο αγαπημένος παρουσιαστής, ήταν αλλού… Ξέραμε εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι ο Χρήστος Φερεντίνος μοιραζόταν την καρδιά του με μία κοπέλα που το τελευταίο διάστημα είναι συνεχώς δίπλα του!
Η συγκεκριμένη που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μια εξαιρετικά συμπαθητική κοπέλα που μάλιστα θα έλεγε κάποιος ότι μοιάζει και λίγο στα χρώματα με την Σοφία Παυλίδου…Καμία σχέση όμως! 
Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους! Η μεν Σοφία είναι δοσμένη στην καριέρα της, ενώ η άλλη κοπέλα απέχει από τη showbiz γιατί δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον χώρο.
411364
Το Youweekly.gr είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό από τις αρχές του καλοκαιριού. Λόγω σεβασμού όμως στον Χρήστο και την Σοφία αλλά ιδιαιτέρως στα παιδιά τους, όσο εκείνοι δεν ανακοίνωναν τον χωρισμό τους, εμείς δεν βγάζαμε το ντοκουμέντο. 
Τώρα όμως που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που πραγματικά δείχνει έναν Χρήστο Φερεντίνο με την σύντροφό του χαλαρό, χαρούμενο και ανέμελο…
Όπως βλέπετε και μόνοι σας στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, ο γνωστός παρουσιαστής σε διακοπές με τη νέα του σύντροφο δείχνει απίστευτα χαλαρός και ευδιάθετος. Ο ίδιος ενώ βρίσκεται σε δημόσια χώρο δεν αντιστέκεται στο να αγκαλιάσει ή να φιλήσει την αγαπημένη του….
411356411357
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Αποκλειστικό! Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Φερεντίνο – Παυλίδου!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1007788572800434300
Σχόλια
item