Δούκισσα Νομικού: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και η εξομολόγηση ότι ζει τον μεγάλο έρωτα για πρώτη φορά!

Δούκισσα Νομικού: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και η εξομολόγηση ότι ζει τον μεγάλο έρωτα για πρώτη φορά!

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού αυτές τις μέρες να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και να περνά όμορφες στιγμές, όμως ταυτόχρονα κυκλοφορεί μια συνέντευξή στη Realnews, αποκαλύπτοντας πόσο ρωτευμένη εξακολουθεί να είναι με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και το αντίστροφο. 

Την συνέντευξη παραχώρησε στον Γιώργο Λιάνη λίγο πριν την δούμε στο "Όλα" με τον Θέμο Αναστασιάδη και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο. 

Πώς τον κόβεις είναι ερωτευμένος; (σ.σ ρωτήθηκε για τον συντροφό της)
Μέχρι τα μπούνια όπως κι εγώ. Είναι πολύ χαρούμενος. Μέσα στα μάτια του βλέπω αυτή τη χαρά. Και βλέπω ότι είναι περήφανος για μένα. Τι να ζητήσω περισσότερο;

Ο έρωτας θέλει λίγο μυστήριο, λίγο χάος και λίγο πόνο. Και κάτι που θα λέγαμε μη ομαλό.


Χμμ, εγώ είμαι πολυδιάσταστη. Δεν φαίνεται αλλά είμαι. Οι γυναίκες είμαστε πλέον πολυδιάστατες.



Γι' αυτό οι άντρες το βάλαμε στα πόδια. Σας φοβόμαστε πια.
Αν ήμασταν μονοδιάστατες θα πλήττατε θανάσιμα. Διαλέξτε!

Σωστά. Αλλά δεν είναι αργά ή γρήγορα όλοι οι έρωτες πληκτικοί; 
Όχι, γιατί προλάβαιναν να τελειώσουν.

Πες το σωστά, προλάβαινες και τους τελειώνες. 

Θέλω τον έρωτα στα κόκκινα.

Πώς θέλεις να σε βλέπει ο άντρας που αγαπάς; Η γυναίκα έχει ένα μικρόσκοσμο., γεμάτο μυστικά και σκοτάδια. Πολλοί λίγοι μας ψάχνουν, πολλοί λίγοι θέλουν ν μας εξερευνήσουν και να μας απελευθερώσουν. Τα τελευταία δυο χρόνια κι εξαιτίας αυτής της σχέσης που έχω, είμαι πιο απελευθερωμένη.

Ας πούμε και μια κουβέντα που δεν έχει ειπωθεί ποτέ. Είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου;Δεν μ' αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Νιώθω ότι ζω έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Τα μεγάλα λόγι με τρομάζουν. 


Αυτό που ζω είναι αυτό που λέω. Και το ζω για πρώτη φορά. Το δείχνει και το γεγονός, ότι για πρώτη φορά συζώ. Άφησα το πατρικό μου σπίτι. Δεν συγκρίνω αυτό που ζω με τίποτα από το παρελθόν. Αυτό αρκεί. Είμαι στην καλύτερή μου φάση. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω βρει αυτό τον άνθρωπο. Είναι ο άνθρωπός μου.

Στο τέλος η Δούκισσα ρωτήθηκε φυσικά για τον γάμο, αλλά προτίμησε να να μη δώσει απαντήσεις κι αποκάλυψε πως περίπου τρία χρόνια πριν είχε και κάποιες προτάσεις να κατέβει στην πολιτική. 


Αυτή τη στιγμή πάντως, απολαμβάνει το ταξίδι στην μαγευτική Νέα Υόρκη και τίποτα δεν μπορεί να της χαλάσει την ευτυχία της.

Και οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη


epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και η εξομολόγηση ότι ζει τον μεγάλο έρωτα για πρώτη φορά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3388614255242467188
item