Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στην τελική ευθεία για τη «Λευκή Νύχτα» Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στην τελική ευθεία για τη «Λευκή Νύχτα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στην τελική ευθεία για τη «Λευκή Νύχτα»

Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στην τελική ευθεία για τη «Λευκή Νύχτα»
Σύντομα και οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στη διοργάνωση,
που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή των μελών του Εμπορικού Συλλόγου στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στα Γιάννενα, για πρώτη φορά, άναψε το Δ.Σ. του Συλλόγου, σεβόμενο και ακολουθώντας την επιστολή δεκάδων εμπόρων, που επιθυμούσαν τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου πάρθηκε κυρίως χάρη στην κοινή επιστολή 120 εμπόρων και καταστηματαρχών, που ζήτησαν τη θετική απόφαση, όπως και τελικά έγινε.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε το βράδυ της Πέμπτης, και το Σώμα, αποφάσισε υπέρ της διοργάνωσης με πέντε ψήφους υπέρ και τρεις κατά. 

Έτσι τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, κάτω από συγκεκριμένο πλαίσιο και προσφορές θα συμμετέχουν στη «Λευκή Νύχτα» στα Γιάννενα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις του χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γιώργος Νταλαμάγκας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν προσφορές, οι οποίες έτσι κι αλλιώς ξεκινούν από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Τα καταστήματα θα ανοίξουν το Σάββατο στις 7 το απόγευμα και θα παραμείνουν ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα.

«Μετά από πολύ σκέψη και με γνώμονα και την επιστολή με τις υπογραφές των 120 συναδέλφων αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Θεωρούμε ότι είναι μία καλή ημερομηνία, που θα υπάρχει αρκετές κόσμος στην περιοχή. 

Είναι και για τον Εμπορικό Σύλλογο και για την πόλη ένα πείραμα και θεωρούμε ότι δε χάνουμε κάτι εάν το δοκιμάσουμε», τόνισε αρχικά ο κ. Νταλαμάγκας προσθέτοντας ότι το επόμενο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου που θα προκύψει από τις εκλογές ανάδειξης της νέας διοίκησης ενδέχεται να αποφασίσει  για την διοργάνωση της επόμενης «Λευκής Νύχτας» και όχι για την υποστήριξή της.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου απευθύνθηκε στην Ένωση Ξενοδόχων αλλά και στο Σύλλογο Εστίασης, από τους φορείς που πρωτοστάτησαν στη διοργάνωση και συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή, ζητώντας να κάνουν και αυτοί ειδικές προσφορές εκείνη την ημέρα.
«Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί μία τέτοια εκδήλωση μόνο από τους εμπόρους. 
Οφείλουν να βοηθήσουν και οι ξενοδόχοι και τα καταστήματα εστίασης για την επιτυχία της διοργάνωσης, συμμετέχοντας με προσφορές και βοηθώντας και αυτοί τα εμπορικά καταστήματα. 
Η «Λευκή Νύχτα» δεν απευθύνεται στους Γιαννιώτες καταναλωτές, αλλά σε όλους εκείνους τους επισκέπτες που θα βρίσκονται για το τριήμερο στα Γιάννινα και σε άλλους που θα έρθουν μόνο για εκείνη την ημέρα, ώστε να δουν την αγορά της πόλης, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από άλλες αγορές πόλεων της χώρας», κατέληξε ο κ. Νταλαμάγκας.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Στην τελική ευθεία για τη «Λευκή Νύχτα»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5118690614920237997
Σχόλια
item