«Μισό» εισιτήριο για τους μαθητές στα ΚΤΕΛ της Ανατολικής Αττικής «Μισό» εισιτήριο για τους μαθητές στα ΚΤΕΛ της Ανατολικής Αττικής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Μισό» εισιτήριο για τους μαθητές στα ΚΤΕΛ της Ανατολικής Αττικής

«Μισό» εισιτήριο για τους μαθητές στα ΚΤΕΛ της Ανατολικής Αττικής

Η απόφαση θα ισχύσει από τη φετινή χρονιά για τις μετακινήσεις των μαθητών.

Η μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τους μαθητές της Ανατολικής Αττικής κατά 50% στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, δρομολογείται οριστικά, κατόπιν της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργος Παπαδομιχελάκης με τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου και εκπρόσωπους των δήμων Μαραθώνα, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού. 

Από τη φετινή σχολική χρονιά θα ισχύσει η μισή τιμή εισιτηρίου για τις μετακινήσεις των μαθητών, για όλες τις διαδρομές με τα λεωφορεία της εταιρείας της Ανατολικής Αττικής. Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι διευθύνσεις των σχολείων σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές θα εκδώσουν ειδικό δελτίο μαθητικής ταυτότητας για τους μαθητές.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω απόφαση είχε ουσιαστικά ληφθεί σε προηγούμενη συνάντηση τον περασμένο Μάιο και, σύμφωνα με τον κ. Φιλίππου, «είναι ιδιαίτερα ανακουφιστική για πολλές οικογένειες, ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της καθημερινής μεταφοράς των παιδιών τους» - ενώ επισήμανε ότι η θετική αυτή εξέλιξη, ήταν αποτέλεσμα διεργασιών μεταξύ των τοπικών αρχών της ανατολικής Αττικής, των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ανατολικής Αττικής και της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
«Μισό» εισιτήριο για τους μαθητές στα ΚΤΕΛ της Ανατολικής Αττικής
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2942106843726317060
Σχόλια
item