Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Το παρελθόν είναι... εδώ!ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ιδιαίτερα σε
 σχέση με παρασκηνιακές ενέργειες που έγιναν κάποτε αλλά και κάποια πράγματα που «κουβαλάς» μέσα σου για πολύ καιρό και σε «ορίζουν» χωρίς να το καταλαβαίνεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στις εξελίξεις και σε καλεί να δώσεις τα «φώτα» σου όπου χρειαστεί.

Ερωτικά
«Τόλμη και γοητεία»! Αποκτάς πρόσβαση σε ολοένα και μεγαλύτερο «κοινό», αν όμως έχεις κατά νου κάτι περισσότερο από μια σεξουαλική απόλαυση, στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να το έχεις και καλό είναι να κινηθείς με βάση αυτό το δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι κοινό κι είναι μια καλή ευκαιρία, όχι μόνον να θυμηθείς τα παλιά, αλλά και να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για μια υπόθεση που «κόλλησε» στο παρελθόν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις..

Ερωτικά
«Ιδού η Ρόδος...» Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις είναι δικές σου. Είτε θα διώξεις τα «φαντάσματά» σου, είτε θα παλινδρομήσεις σε μια θέση αδυναμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε οδηγεί σε μια πλήρη αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά και στην ενδυνάμωση των οικογενειακών δεσμών σου. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αβεβαιότητα για την πορεία των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου.

Ερωτικά
«Μικρό το κακό»... Έχεις την διάθεση να «παίξεις», παραβιάζοντας ίσως κάποιους κώδικες συμπεριφοράς, κάτι που μπορεί να κάνει στόχο μιας αυστηρής κριτικής, Αλλά αν τελικά τραβήξεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, λίγο σε νοιάζει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει μπροστά σε καταστάσεις όπου πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι αν δεν σου αρέσει κάτι, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού αν αντιδράσεις, μπορεί να εκτεθείς χωρίς λόγο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ξυπνάει μέσα σου ενδιαφέροντα και δημιουργικές κλίσεις του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την παρουσία σου σε ένα ενδιαφέρον δρώμενο.
Ερωτικά
«Τοπικές μπόρες», Εκεί που νόμιζες ότι όλα ήταν ΟΚ, προκύπτουν νέα δεδομένα, που σε προβληματίζουν. Καλό είναι όμως να μην βιαστείς να αντιδράσεις, τηρώντας στάση αναμονής, αφού το πιθανότερο είναι να επανέλθουν όλα στη θέση τους!

ΛΕΩΝ
Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, είτε για να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες, είτε για να ρυθμιστεί οριστικά, με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν κάποια δανεικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ερωτικά
«Σωτήρας». Οι συνθήκες δεν ευνοούν τη δημιουργία μιας ισορροπημένης σχέσης, ίσως μάλιστα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η απέναντι σε ένα πρόσωπο που δείχνει να σε θέλει «απεγνωσμένα» αλλά κυρίως για να δώσεις λύση στο πρόβλημά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να επανεξετάσεις μια συνεργασία, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό σκέλος της, καλό είναι όμως να μην «παγιδευτείς» σε έναν λαβύρινθο σκέψεων και συναισθημάτων, χωρίς να μπορείς να δώσεις λύσεις. Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
«Πώς να αγιάσεις;» Αν είσαι μόνος/η, ίσως βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια νέα και μια παλιά σου γνωριμία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκύψουν «εκ βαθέων» εξομολογήσεις, που θα «ταράξουν τα νερά».

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Αν ψάχνεις για δουλειά, κάποιος/α μπορεί να μεσολαβήσει ώστε να βρεις τη θέση σου, πιθανότατα σε ένα πόστο που έχεις ξαναδουλέψει. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ασχοληθείς με τις εναλλακτικές θεραπείες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή να σου φέρει έκτακτους μουσαφίρηδες.

Ερωτικά
«Μονά-ζυγά δικά σου;». Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις μια νέα αρχή, φτάνει να έχεις ξεμπλέξει οριστικά με το παρελθόν σου, αφού αν δεν συμβεί αυτό, στην πορεία θα υπάρξουν συναισθηματικές παλινδρομήσεις και «εμπλοκές».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα, δράσεις ή συνήθειες του παρελθόντος, συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός νοσταλγικού κλίματος Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τα επικοινωνιακά σου προσόντα και ιδίως την ικανότητά σου να μιλάς ή να εκφράζεσαι χωρίς να αποκαλύπτεις τα πολύτιμα μυστικά σου!

Ερωτικά
«Πάμε σαν άλλοτε»! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται ότι δεν έχει «σβηστεί» ακόμη ούτε από το μυαλό, ούτε από την καρδιά σου. Πριν όμως κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, σκέψου μήπως πρόκειται για μια δική σου εμμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να «μπολιάσεις» την οικογενειακή και προσωπική σου ζωή με μια φιλική συνάθροιση, που θα σε κάνει να θυμηθείς πολλά και ενδιαφέροντα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω, ενδέχεται να δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για τα οικονομικά σου, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι, εκτός από έξοδα, υπάρχουν και έσοδα!
Ερωτικά
«Αδυναμίες» Φαίνεται να έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, που όχι μόνον δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα πια αλλά μπορεί και να σε «παγιδεύσει». Προσπάθησε τουλάχιστον να μην κάνεις παραχωρήσεις για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον έκτακτων καταστάσεων κι εκεί θα κριθούν τόσο οι ικανότητές σου, όσο και η ψυχραιμία σου! Πάντως, αν καταφέρεις να αντεπεξέλθεις με επιτυχία την όποια «δοκιμασία», θα προσθέσεις πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Παράλληλα, ενδέχεται «να θυμηθείς τα παλιά», μέσα από ποικίλες δράσεις κι επαφές.

Ερωτικά
«Πυρ κατά βούληση»! Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο και με τον Άρη στο ζώδιό σου δυσκολεύεσαι να κρατήσεις ίσες αποστάσεις. Τελικά όμως, εκείνο που χρειάζεσαι σε αυτήν την φάση δεν είναι η διπλωματία, αλλά η αποφασιστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία ή τη διατροφή σου, αποφεύγοντας επιλογές που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε προβλήματα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε στρέφει προς την διεκπεραίωση μιας παλιάς οικονομικής υπόθεσής σου, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο όσο και πολύτιμο.

Ερωτικά
«Από κάποιον/α θα το βρεις»! Η ημέρα αναμένεται να είναι «ζωηρή» συναισθηματικά κι ίσως βρεθείς ενώπιον «ευαίσθητων» καταστάσεων που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Επειδή όμως πολλά «υφαίνονται» στο παρασκήνιο αυτήν την περίοδο, έχε τον νου σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις μια γενική ανασκόπηση των πεπραγμένων σου, χωρίς ωστόσο να «βουλιάξεις» συναισθηματικά. Παράλληλα, μπορεί να ξαναδείς με άλλο μάτι μια επαγγελματική προοπτική, που νόμιζες ότι είχε κλείσει τον κύκλο της, ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό ή έναν «ξεχασμένο» εξοπλισμό.

Ερωτικά
«Γκρίζα γοητεία» Σήμερα μπορεί να νιώσεις καλά με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που θα σε εντυπωσιάσει με τον τρόπο σκέψης του αλλά και την συναισθηματική του ωριμότητα, ίσως μάλιστα να σου μπει η ιδέα για κάτι πιο μόνιμο.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7110270030204552696
Σχόλια
item