Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Η διασκέδαση μπορεί να περιμένει!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη και ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλούν να δράσεις, προκειμένου να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την θέση σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να αναδείξει ένα «στενόχωρο» θέμα σχετικό με συγγενή σου. Επιπλέον, αν προκύψει το ενδεχόμενο μιας οικονομικής συναλλαγής με κάποιον/α που «ποντάρει» πολλά στο φιλότιμό σου, να θυμάσαι πως αν δεν διασφαλίσεις με «χαρτιά» την συμφωνία σου, αργότερα θα κλαις με μαύρο δάκρυ!

Ερωτικά
«Απωθημένα»! Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το αγαπημένο σου πρόσωπο, δημιουργώντας ένα αίσθημα σεξουαλικής στέρησης. Είναι στο χέρι σου όμως να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου σε εκείνους/ες που σε «τρέχουν», αδιαφορώντας για τις επιθυμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να συγκεντρώσεις πληροφορίες και υλικό, καλό είναι όμως να απευθυνθείς στους ειδικούς και να μην κάνεις ό,τι σου λέει ο ένας και ο άλλος. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος λειτουργεί αποτρεπτικά, τόσο για τα οικονομικά σου, όσο και για τις συνεργασίες σου, πολύ περισσότερο μάλιστα αν πρόκειται για «δύο σε ένα»!

Ερωτικά
«Σε καραντίνα»! Σε αυτήν την φάση, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να χαρείς ελεύθερα τον έρωτά σου. Ίσως κάποιες υποχρεώσεις να σε απομακρύνουν από τον άνθρωπό σου, μπορεί όμως και να απογοητευτείς από την στάση του σε ένα σοβαρό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, περιορίζοντας τις αχρείαστες δαπάνες. Ενδέχεται μάλιστα να προκύψει μια έκτακτη υποχρέωση κι εδώ θα φανεί αν η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά σου μπορούν να «σώσουν την παρτίδα». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί τις συνεργασίες και δη τις επαγγελματικές. Επιπλέον ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα υγείας, είτε δικά σου, είτε ενός κοντινού σου προσώπου.

Ερωτικά
«Παροχή υπηρεσιών»! Αν είσαι μόνος/η, ίσως να γνωρίσεις κάποιον/α, που σχετίζεται με την εργασία σου, φαίνεται όμως ότι μια ενδεχόμενη σχέση μαζί του/της θα «σκοντάψει» σε σοβαρά εμπόδια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες υποχρεώσεις δεν θα σου επιτρέψουν να την χαρείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στους άλλους, αφού πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τις διαθέσεις τους. Ίσως μάλιστα, κατά την διάρκεια της ημέρας, να προκύψουν αρκετές παλινδρομήσεις, μέχρι να κατασταλάξουν τα πράγματα και να μπουν σε μια σειρά. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε ένα αγαπημένο σου προσώπου, που βρίσκεται, είτε σε δίλημμα είτε σε αδιέξοδο.

Ερωτικά
«Αγωνία»! Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που φαίνεται «ενδιαφέρον», αλλά τελικά μια σχέση μαζί του μπορεί να κρύβει αρκετές «κακοτοπιές». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να σε φάει η αγωνία για το που βρίσκεται και τι κάνει το ταίρι σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη να βρεις ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που αφορούν στην υγεία, τη διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου κι από ό,τι φαίνεται πρέπει να ξεκινήσεις περιορίζοντας κάθε τι που θα μπορούσε να σου κάνει «ζημιά». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε ζορίσει σε ένα θέμα που αφορά στο σπίτι ή ένα άτομο της οικογένειάς σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να δράσεις χωρίς συναισθηματισμούς.

Ερωτικά
«Απόδραση από το Αλκατράζ»! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί μάλλον «ασφυκτικές» συνθήκες στην προσωπική σου ζωή κι εσύ πρέπει είτε να αποδεχθείς την κατάσταση ως έχει και να μη βγάλεις τσιμουδιά, είτε να προετοιμάσεις την απόδρασή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

«Ουδείς... άσφαλτος»! Ο ενεργός Κρόνος έρχεται για να δικαιώσει την προνοητικότητα σου σε μια σειρά από ζητήματα, καλό είναι όμως να περιορίσεις την αυστηρότητά σου απέναντι σε όσους/ες λάθεψαν ή δεν εκτίμησαν σωστά τα πράγματα. Αγάπη θέλουν κι όχι κριτική. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, πριν βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Ερωτικά
«Παντρεμένοι κι οι δυο»! Φαίνεται πως οι καταστάσεις σε κατευθύνουν σε ένα παράλληλο «μπλέξιμο» και μένει να «ζυγίσεις» τα υπέρ και τα κατά. Φυσικά δεν τίθεται θέμα αποκλειστικότητας, αντίθετα εκείνο που θα «μετρήσει» περισσότερο είναι η εχεμύθεια.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο σπίτι ή το γραφείο και είναι πιθανόν να νοιώσεις ότι «παίζεις εκτός έδρας»! Μπορεί πάλι να χρειαστεί να «μετοικήσεις» προσωρινά, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο, πολύ δε περισσότερο μια επένδυση, αφού το πιθανότερο είναι να «πάει άπατη». Επιπλέον, στις όποιες αγορές σου κατοχύρωσε το δικαίωμα αλλαγής.

Ερωτικά
«Κακό συναπάντημα»! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό «παίζει» με την σεξουαλικότητά σου, που την μια στιγμή μπορεί να είναι πολύ έντονη και την άλλη υπό αναστολή. Από την στιγμή όμως που συμβαίνουν «ακαλαίσθητα» πράγματα, έχεις κι εσύ τα δίκια σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, κι αν θες να αποφύγεις τις κακοτοπιές, καλό είναι να οργανωθείς και να ιεραρχήσεις τους στόχους σου. Έτσι κι αλλιώς, ο ενεργός Κρόνος βάζει «φρένο» στην καλοπέρασή σου και σου ζητά να επικεντρωθείς σε όσα πρέπει να γίνουν κι όχι σε εκείνα που θέλεις. Επιπλέον, φρόντισε να κινηθείς στα πλαίσια της νομιμότητας, αφού μια παρατυπία μπορεί να σου στοιχίσει οικονομικά.

Ερωτικά
«Ορατότης μηδέν»! Οι συγκυρίες δεν ευνοούν τη δημιουργία μιας νέας σχέσης απαλλαγμένης από προβλήματα, με εξαίρεση ίσως ένα ταίρι με σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η και θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα ως έχουν, θα χρειαστεί να βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά την «πατήσεις». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου πιθανόν να «κόψει την φόρα» σε διάφορα ζητήματα, αν όμως απογοητευθείς από την εξέλιξη μιας υπόθεσής σου, να θυμάσαι ότι ο καλύτερος τρόπος για να το ξεπεράσεις δεν είναι να κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά να προσφέρεις όποιες βοήθειες μπορείς σε άλλα πρόσωπα που βρίσκονται επίσης σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά
«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»! Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε «κατευθύνει» να μπεις σε μια «κρυφή» σχέση που όμως μόνον προβλήματα μπορεί να σου φέρει. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, φαίνεται ότι μια «πίκρα» θα την πάρεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να τακτοποιηθούν ποικίλες υποθέσεις, ενδέχεται όμως να μην τα καταφέρεις παντού, αποκομίζοντας μια μίνι απογοήτευση. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να μην μπερδεύεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, αφού έτσι κινδυνεύεις να χάσεις εκτός από τη φήμη σου κι έναν φίλο ή μια φίλη που είναι καλός/η για τα «σαλόνια», όχι όμως και τα αλώνια!

Ερωτικά
«Εύρηκα»! Σήμερα είναι πιθανό να «φορτωθείς» τα προβλήματα και τους καημούς ενός φίλου ή μιας φίλης, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις επιδιώξεις σου. Ωστόσο, η ικανοποίηση που θα λάβεις από την δικαίωσή σου, είναι ίσως το καλύτερο αφροδισιακό για σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρυθμίσεις κυρίως εργασιακά θέματα αλλά και οτιδήποτε αφορά στην εύρυθμη λειτουργία του επαγγελματικού ή οικιακού εξοπλισμού σου. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να δεις πολύ επιφυλακτικά μια συλλογική προσπάθεια που τείνει να αποκτήσει επαγγελματικά χαρακτηριστικά, αφού κάτι δεν πάει καλά!

Ερωτικά
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Οι ανάγκες των προσώπων που αγαπάς κι εκτιμάς είναι το ίδιο πιεστικές κι ίσως βρεθείς σε δίλημμα για το πού θα πρέπει να ρίξεις το βάρος, στην σχέση σου ή τους φίλους και τις φίλες σου. Ό,τι κι αν επιλέξεις πάντως, την γκρίνια δεν την γλιτώνεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να πάρεις τα «εύσημα». Ανάλογη... αχαριστία μπορεί να γευθείς και από ένα πρόσωπο από το συγγενικό σου περιβάλλον, που παρότι ευεργετήθηκε από σένα, θα σου ζητήσει και τα ρέστα! Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς στις επικοινωνίες σου ή σε μια μετακίνησή σου.

Ερωτικά
«Οικονομία δυνάμεων»! Μακάρι να γίνονταν όλα όπως τα θες αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σήμερα. Αντίθετα, το καλύτερο θα ήταν να «κάτσεις φρόνιμα» και να εκμεταλλευτείς αυτήν την «παύση» για να προσδιορίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 7040895935559769031
Σχόλια
item