Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Φως στο σκοτάδι αλλά και σκιές στο φως!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

«Ο φοίνικας αναγεννιέται από τις στάχτες του»! Από την στιγμή που το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ακυρώνει κάθε προσπάθεια ελιγμών ή ενός «φιλικού διακανονισμού», καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας συνάμα τον «ύποπτο» ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Κι αν η πολιτική του «όλα ή τίποτα» σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον πρέπει να την αναβαθμίσεις, αφού το «μοντέλο» που ακολουθείς μέχρι σήμερα φαίνεται να έχει φθάσει στα όριά του. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως «μπλεχτείς» σε απόλυτες καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
«Ό,τι έγινε, έγινε»! Αν επικεντρωθείς στη γνώση και την πνευματική αναζήτηση, τότε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως, σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεσή σου ενδέχεται να «μαυρίσει», είτε από μια δυσάρεστη είδηση που θα λάβεις, είτε εξ αιτίας της απώλειας εργαλείων αλλά και χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων. Σε κάθε περίπτωση, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο που δεν «βγαίνει» πια.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση καλείσαι κυρίως να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή από ανεπιθύμητες παραβιάσεις, που μπορεί να θίγουν είτε εσένα, είτε τον άνθρωπό σου.
Κι επειδή πλέον οι μέθοδοι «καταγραφής» είναι πολύ προχωρημένες, έχε τον νου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

«Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι»! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σημάνει μια κρίσιμη καμπή στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, επιπλέον όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά και από την ζωή σου τους «κακούς», ώστε να μην ταυτιστείς μαζί τους στην συνείδηση των άλλων. Αν πάλι επιλέξεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε μήπως η «απολυτότητα» των όσων πρεσβεύει και διακηρύσσει, σε κάνει τελικά ένα «βολικό πρόβατο».

Ερωτικά
Φαίνεται ότι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος έχει τον τρόπο να παρέμβει στα προσωπικά σου, «δουλεύοντας» προς ίδιον όφελος. Ας είσαι λοιπόν επιφυλακτικός/η απέναντι σε «εκμυστηρεύσεις» που υποτίθεται πως στοχεύουν στην «σωτηρία» σου.

astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 935594427179169594
Σχόλια
item