Θεσπρωτία: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στις 6 Νοεμβρίου στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτία: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στις 6 Νοεμβρίου στην Ηγουμενίτσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στις 6 Νοεμβρίου στην Ηγουμενίτσα

Θεσπρωτία: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στις 6 Νοεμβρίου στην Ηγουμενίτσα
Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 διοργανώνει μια εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.
Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 – 7 Αυγούστου.
Φέτος, για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που στην Ελλάδα εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με τη UNICEF, να εξαπλωθεί το φετινό μήνυμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε !»
Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά , μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό και θα γίνουν συζητήσεις.
Για την Θεσπρωτία την διοργάνωση έχει αναλάβει για 3η συνεχή χρονιά, η “ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ : Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” https://www.facebook.com/groups/thesprotia.thilasmos
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση)στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!
ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.
thesprotikospalmos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στις 6 Νοεμβρίου στην Ηγουμενίτσα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2043463061355623889
Σχόλια
item