Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Φυγή από τα δύσκολα;


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η «επιστροφή» της λογικής στην καθημερινότητά σου, δείχνει μάλλον αναπόφευκτη κι αναμένεται να αναλωθείς σε μετρήσεις, κριτικές και αξιολογήσεις. Επιπλέον, η Σελήνη κι ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλουν σε επαφές και μετακινήσεις επαγγελματικού περιεχομένου.
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να γίνεις υπέρ το δέον καλοπροαίρετος/η σε μια οικονομική υπόθεση.

Ερωτικά
«Πάρε κόσμε»! Με τον Δία να επηρεάζει άμεσα τα προσωπικά σου, οι προοπτικές σου για κάτι «καλό» είναι βέβαια παραπάνω κι από υπαρκτές! Για σήμερα μάλιστα το «μενού» περιλαμβάνει και κάποιες «αισθαντικές» ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Ουδείς βέβαια αμφισβητεί τις ικανότητές σου στην διαχείριση των οικονομικών, σήμερα όμως θα σου δοθούν κίνητρα για να τις αποδείξεις στην πράξη. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να ρυθμίσεις μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να θέσει θέμα εμπιστοσύνης σε μια συνεργασία σου.

Ερωτικά
«Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε»! Ονειρεύεσαι πολλά και η καλή σου προαίρεση μπορεί να σε οδηγήσει σε μια «αρκετά υποσχόμενη» αγκαλιά. Τι κι αν αργότερα αποδειχθεί «άνθρακας ο θησαυρός»; Σημασία έχει τελικά αυτό που θα ζήσεις. Ή μήπως όχι;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Όσο ταλέντο διαθέτεις στο να ελίσσεσαι, άλλο τόσο ικανός/η μπορείς να είσαι στην επεξεργασία κάποιων λεπτομερειών. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να προβείς σε έναν συμβιβασμό, βάζοντας μεν στο περιθώριο κάποιες από τις απαιτήσεις σου αλλά και διασφαλίζοντας ορισμένες βασικές προϋποθέσεις. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «κλέψεις» χρόνο για να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς!

Ερωτικά
«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...» Την ίδια στιγμή που «ζορίζεσαι» με ένα πρόσωπο που διαρκώς σου θέτει προβλήματα, κάποιο άλλο σου προσφέρει στο πιάτο αυτά που επιθυμείς. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να πάρεις μια απόφαση που στέλνει τις δυσκολίες στο «χρονοντούλαπο της Ιστορίας»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη και ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθούν να συνευρεθείς με άτομα που διαθέτουν ειδικές γνώσεις -ο καθένας στον τομέα του- προκειμένου να μπουν σε μια σειρά οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για το κοινό καλό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενισχύει την «οραματική» διάθεσή σου, σε προειδοποιεί ωστόσο να μην είσαι τόσο καλόπιστος/η απέναντι στις προθέσεις ενός «ισχυρού» ατόμου, που απλά θέλει «να κάνει την δουλειά του».

Ερωτικά
«Το τραγούδι των Σειρήνων». Αν μπεις στον πειρασμό να συνδυάσεις τις κοινωνικές ή επαγγελματικές προσδοκίες σου με μια «διαφαινόμενη» σχέση, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Φρόντισε λοιπόν να μην «τσιμπήσεις» σε γοητευτικές προσεγγίσεις που... έχουν τον σκοπό τους!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Με την Σελήνη αλλά και τον Κρόνο στον Τοξότη να επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου, καλείσαι να αποδείξεις το πόσο καλός/η είσαι και στα δύσκολα! Ωστόσο είναι προτιμότερο να «μοιράσεις παιχνίδι», αξιοποιώντας τον καθένα στον τομέα του, παρά να τα πάρεις όλα επάνω σου. Μάλιστα, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να εμψυχώσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο κι εκείνους/ες που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρουν.

Ερωτικά
«Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό»! Λόγια αγάπης και παρηγοριάς μπορεί να σε στηρίξουν, αν προς στιγμή νιώσεις ότι βαδίζεις «στα χαμένα». Ανάλογη βοήθεια βέβαια μπορείς να προσφέρεις κι εσύ σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως «μπερδέψεις» την αγάπη με τον οίκτο!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 496935166709977058
Σχόλια
item