Νεκροί 4 φοιτητές στη Γαλλία - κατέρρευσε μπαλκόνι όπου έκαναν πάρτι Νεκροί 4 φοιτητές στη Γαλλία - κατέρρευσε μπαλκόνι όπου έκαναν πάρτι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νεκροί 4 φοιτητές στη Γαλλία - κατέρρευσε μπαλκόνι όπου έκαναν πάρτι

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεκροί 4 φοιτητές στη Γαλλία - κατέρρευσε μπαλκόνι όπου έκαναν πάρτι

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 14 τραυματίστηκαν σοβαρά στην πόλη Ανζέ στη βορειοδυτική Γαλλία, όταν το μπαλκόνι πολυκατοικίας όπου βρίσκονταν κατέρρευσε και έπεσε στον δρόμο από ύψος μεγαλύτερο των 9 μέτρων.

Το ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου και οι αστυνομία ενημέρωσε ότι οι νεκροί και οι τραυματίες ήταν όλοι περίπου 20 ετών και ήταν ως επί το πλείστον φοιτητές που έκαναν πάρτι επειδή κάποιοι από αυτούς είχαν μετακομίσει στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ στο μπαλκόνι που κατέρρευσε βρίσκονταν συνολικά 18 άτομα.

Το μπαλκόνι έπεσε περίπου στις 23:00, και παρέσυρε και τα μπαλκόνια των δύο κάτω ορόφων, αλλά ευτυχώς οι ένοικοί τους δεν βρίσκονταν εκεί την ώρα του συμβάντος.

Το κτίριο λέγεται πως είχε χτιστεί τα τελευταία 15 χρόνια.
Ο Michel Pichon, διευθυντής στο νοσοκομείο της περιοχής, δήλωσε ότι 11 άτομα εισήχθησαν για νοσηλεία και με σοβαρά αλλά όχι απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα.

Η νομάρχης της περιοχής, Beatrice Abollivier, δήλωσε: «Το κτίριο είναι πρόσφατη κατασκευή και το μπαλκόνι βρισκόταν στον τρίτο όροφο».

Ο πυροσβεστικές υπηρεσίες έχουν εκκενώσει το κτίριο ενώ η αστυνομία, που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Epirusblog Gr
5 of 5
Νεκροί 4 φοιτητές στη Γαλλία - κατέρρευσε μπαλκόνι όπου έκαναν πάρτι
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 7824778874133564720
Σχόλια
item