Άδοξο τέλος για τη σχέση της Εριέττας Κούρκουλου με τον 41χρονο πολίστα! Άδοξο τέλος για τη σχέση της Εριέττας Κούρκουλου με τον 41χρονο πολίστα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άδοξο τέλος για τη σχέση της Εριέττας Κούρκουλου με τον 41χρονο πολίστα!

Άδοξο τέλος για τη σχέση της Εριέττας Κούρκουλου με τον 41χρονο πολίστα!

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν εδώ και λίγες ημέρες η Εριέττα Κούρκουλου και ο Γιαννιώτης πολίστας, Κώστας Κοκκινάκης, έπειτα από απόφαση της κόρης της Μαριάννας Λάτση. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr οι εντάσεις ανάμεσα στην 23χρονη γόνο εφοπλιστικής οικογένειας και στον 41χρονο πολίστα του Υδραϊκού το τελευταίο διάστημα είχαν αυξηθεί και ο χωρισμός ήταν κάτι που υπήρχε στο μυαλό της Εριέττας, μέχρι που πήρε την απόφαση και έδωσε τέλος σε αυτή τη σχέση.  Από ότι φαίνεται ο γοητευτικός πολίστας δεν κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά της 23χρονης κόρης της Μαριάννας Λάτση. 


Αν και όλα στην αρχή έδειχναν -και μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό που είχε δει το φως της δημοσιότητας- ότι αυτός ο έρωτας ήταν ξεχωριστός για την όμορφη Εριέττα, μαλλον και η διαφορά ηλικίας έπαιξε τον ρόλο της και τους οδήγησε στο αδιέξοδο. 


Έμπιστες πηγές αναφέρουν πως μετά τον χωρισμό ο Κώστας Κοκκινάκης έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης με την εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει και μία κόρη. 


Η προσπάθεια ωστόσο επιστροφής στη συζυγική στέγη δεν ευδοκίμησε.


Η τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι ήταν στις 18 Ιουνίου στη Μύκονο, όπου απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live Tv να περπατά αγκαλιασμένο στα Ματογιάννια και να δείχνει πολύ αγαπημένο. 


govastileto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άδοξο τέλος για τη σχέση της Εριέττας Κούρκουλου με τον 41χρονο πολίστα!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9200176574704217712
Σχόλια
item