Σάλπαρε η Αρμάδα του ΠΝ με τα Κομάντο της 32 ΤΑΞ Π/Ν (φώτο) …Αυτοί που θα σε αφαλοκόψουν Μπουλέντ !

Σάλπαρε η Αρμάδα του ΠΝ με τα Κομάντο της 32 ΤΑΞ Π/Ν (φώτο) …Αυτοί που θα σε αφαλοκόψουν Μπουλέντ !

Σάλπαρε η  Αρμάδα του Πολεμικού Ναυτικού φορτωμένη στα  σπλάχνα των Αρματαγωγώντης  ,την Επίλεκτη Ταξιαρχία  των Πεζοναυτών που θα πραγματοποιήσουν  την Απόβαση σε νησί του Βορείου Αιγαίου  (ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016) και θα διαλύσει τα όνειρα του  Τούρκου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού …Περί Απελευθέρωσης των νησιών απο την Τουρκία!


3s3a0298

Σύμφωνα με το Σενάριο της Άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016 που τροποποιήθηκε και προσαρμόστηκε στα  νέα γεγονότα και στις Απειλές των Τούρκων που απειλούν να βγούνε στο Αιγαίο και να ελευθερώσουν τα νησιά από την Ελληνική Κατοχή!

727a0512

Στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2016 » Σάλπαρε σήμερα  η Πανίσχυρη Αρμάδα του ΠΝ που  Σύμφωνα με το σενάριο της Ασκήσεως έχουμε τα γεγονότα ¨ (οι φώτο είναι απο την σημερινό Απόπλου).

727a0448

727a0235

Το Σενάριο της Ασκήσεως !

«Τουρκικός Αποβατικός Στόλος χτύπησε τις Δυνάμεις που υπερασπίζονταν την νήσο  «Χ»  και πραγματοποίησαν απόβαση σε ακτή της νήσου, δημιουργώντας ισχυρό προγεφύρωμα!
apovasi-enoplon-tourkon-imia-augousto-2015-620x450
Ταυτόχρονα Καταδρομικές Δυνάμεις με την υποστήριξη Επιθετικών και μεταγωγικών Ελικοπτέρων πραγματοποίησαν ρίψεις Αλεξιπτωτιστών δημιουργώντας  αερο -προγεφυρώματα σε τρία διαφορετικά μέρη στη Νότια πλευρά της Νήσου «Χ»! (φώτο αρχείου)
Οι Δυνάμεις της Νήσου κινήθηκαν και χτύπησαν τις Εχθρικές Δυνάμεις φτάνοντας στην τελευταία γραμμή ανασχέσεως και ζήτησαν ενίσχυση από τη ΑΣΔΕΝ.
Το αίτημα μεταφέρθηκε στο ΓΕΕΘΑ και ταυτόχρονα η ΑΣΔΕΝ ετοίμασε  εφεδρικές δυνάμεις ενισχύσεως  και με Επιστράτευση εθνοφυλάκων και Πυρήνων της Φρουράς της νήσου «Χ»
veteranos-gr_-1024x525
Το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με τα Επιτελεία ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ ετοίμασε με πλήρη μυστικότητα την  Μεγάλη Εφεδρεία την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών με όλος της τον εξοπλισμό και όλο το προσωπικό  με σκοπό να μεταφερθεί άμεσα για αποβατική ενέργεια στο νησί!
????????????????????????????????????
Ισχυρότατη νηοπομπή του Ναυτικού που έπλεε από εχθές στο Αιγαίο μεταφέρει την Ταξιαρχία συνοδεία Μαχητικών της ΠΑ που επιχειρούσαν καθ όλη της διάρκεια του πλου της Νηοπομπής !
54
Την όλη επιχείρηση  της Ταξιαρχίας  θα υποστηρίξου τα  Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι της Α.Σ  ενώ σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε και επιστράτευση των Πυρήνων της Εφεδρείας της Νήσου που θα ριχθούν  στην μάχη!
Ταυτόχρονα το ΓΕΕΘΑ ετοιμάζει Γενική Αντεπίθεση  των Ελληνικών Δυνάμεων στο Βόρειο Έβρο και ανέθεσε την Αντεπίθεση στο Δ’ Σώμα Στρατού !
Σχόλιο : Θα είμαστε κοντά σε όλες τις Στρατιωτικές Κινήσεις των ελληνικών Δυνάμεων κατά την Διάρκεια της Άσκησης και θα σας ενημερώνουμε !!!
veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Σάλπαρε η Αρμάδα του ΠΝ με τα Κομάντο της 32 ΤΑΞ Π/Ν (φώτο) …Αυτοί που θα σε αφαλοκόψουν Μπουλέντ !
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7427153947801688056
item