Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Κεραυνός εν αιθρία.


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για απρόβλεπτες ανατροπές τόσο στην καριέρα, όσο και στις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να κινήσεις εσύ αυτές τις διαδικασίες μην αντέχοντας κάποιες καταστάσεις που έχουν ήδη ξεπεράσει τα όρια σου. Αν πάλι υπολόγιζες στην υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου ή φορέα, το πιθανότερο είναι να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις, την ίδια στιγμή ωστόσο μπορεί να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο.

Ερωτικά
Μια είδηση που περιμένεις... πώς και πώς, ίσως να μην είναι τελικά αυτή που θα ήθελες. Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α σε ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που διαμένει στο εξωτερικό, ωστόσο μια ενδεχόμενη σχέση μεταξύ σας θα συναντήσει πολλά εμπόδια

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Εκεί που όλα φαίνονταν να πηγαίνουν μια χαρά, ένα ξαφνικό «μπουρίνι» μπορεί να αλλάξει τα πάντα στις εργασιακές σου σχέσεις, αναγκάζοντας σε να «ξεβολευτείς». Στον αντίποδα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού αν δεν είχες κάτι συγκεκριμένο στα χέρια σου δεν αποκλείεται να βρεθείς ξαφνικά σε μια θέση με σοβαρές αρμοδιότητες. Παράλληλα, καλό είναι να μεριμνήσεις για την καταπολέμηση μιας πιθανής εστίας μόλυνσης και να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με χώρους ή άτομα που εγκυμονούν ανάλογους κινδύνους.
Ερωτικά
Η συνεύρεση σου με ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα του αναμενομένου, αναφορικά όμως με πιο «συμβατές» καταστάσεις, φαίνεται πως θα υπάρξουν εμπόδια καθυστερήσεις, απογοητεύσεις, ίσως και μια σεξουαλική δυσλειτουργία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε εκπλήξει –μάλλον δυσάρεστα- με τα «κατορθώματά» του/της κι εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «από αλλού το περίμενες κι από αλλού σου ήρθε»! Επιπλέον φαίνεται πως μια οικονομική διαφωνία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μεγάλη αναταραχή, ιδιαίτερα αν απέναντί σου βρίσκεται κάποιος/α «παλαβός/η». Είπαμε στους τρελούς λέμε πάντα ναι... Στον αντίποδα βέβαια το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ένα σημαντικό, όσο και απρόβλεπτο έσοδο.


Ερωτικά
Η άψογη παρουσία σου συγκεντρώνει πολλά βλέμματα θαυμασμού, το... κακό όμως είναι ότι το πρόσωπο που κυρίως σε ενδιαφέρει δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σου. Κάνε όμως υπομονή, αναλογιζόμενος/η ότι μπορεί να βασανίζεται από ένα πρόβλημα που δεν του επιτρέπει καν να σε προσέξει.

astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 6517329253705935201
Σχόλια
item