Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Ευκαιρίες για μια καλή αρχή.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Από την μια πλευρά η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε ωθεί να κινηθείς για την ρύθμιση φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων αλλά και προς αναζήτηση κεφαλαίων, ενώ από την άλλη ο ενεργός Δίας σε βοηθά να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα και να έχεις τα «τυχερά» σου. Η ημέρα λοιπόν είναι κατάλληλη για να ψάξεις να βρεις «άκρες», ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ αν προκύψει κάποια συνεργασία να ξέρεις ότι έχει πολλά να σου προσφέρει. Ακόμη ευνοούνται οι αγορές και οι επενδύσεις.

Ερωτικά
Αν επιδιώκεις μια νέα γνωριμία, όχι μόνον μπορεί να «πέσεις» πάνω της αλλά να αποδειχθεί και εξαιρετικά λειτουργική ή προσοδοφόρα σε σχέση με πράγματα που σκόπευες να κάνεις αλλά μέχρι τώρα δεν έβρισκες υποστηρικτές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η είναι πιθανό να χαρείς με μια επιτυχία του/της συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Σήμερα καλείσαι να βρεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί, αξιοποιώντας τις καλές προθέσεις των άλλων απέναντί σου αλλά και την καλή σου τύχη που μπορεί να σε απαλλάξει από άγχη και σκοτούρες. Στα «συν» της ημέρας συγκαταλέγονται μια προσοδοφόρα συμφωνία ή συνεργασία αλλά και η προώθηση εργασιακών θεμάτων επ’ ωφελεία σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο», φέρνοντας σε πιο κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα ή στελέχη-κλειδιά.

Ερωτικά
Μπορεί βέβαια να λείπει το συναίσθημα ή να βρίσκεται στο περιθώριο των εξελίξεων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου. Ίσως μάλιστα μια νέα αρχή να σου διασφαλίσει τελικά την άνεση και την ευμάρεια που αναζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε σκέφτεσαι να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών και την πελατεία σου, ο ενεργός Δίας θα σε στηρίξει και με το παραπάνω, ανοίγοντας τον δρόμο προς την... ανάπτυξη! Ίσως μάλιστα να λάβεις στήριξη κι από ένα πρόσωπο που σε αγαπά και σε εκτιμά. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή ευνοεί την προμήθεια εργαλείων ή εξοπλισμού, ενώ παράλληλα παραπέμπει και στην υπογραφή μιας σύμβασης ή συμφωνίας επαγγελματικού χαρακτήρα. Ακόμη αν έχεις παιδιά μπορεί να χαρείς με την πρόοδό τους.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να εμπλέκεται με την επαγγελματική και το σίγουρο είναι ότι από αυτό δεν θα χάσεις. Αν όμως αναζητάς κάτι «ποιοτικό» και με βάθος συναισθημάτων, το πιθανότερο είναι να μην το βρεις, ανεξάρτητα με το αν οι αρχικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων και διεξόδων σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να... αποδεχθείς τις βοήθειες που θα έρθουν, διώχνοντας μακριά κάθε αμφιβολία σου! Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να «ανοίξεις το σπίτι σου», ενώ μπορεί να δεχθείς και μια εξαιρετικά ευχάριστη επίσκεψη. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου γίνει μια πρόταση ικανή να αλλάξει όχι μόνον το ερωτικό «καθεστώς» σου αλλά και τις συνθήκες διαβίωσής σου προς το καλύτερο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να «βάλεις μπρος» με το ταίρι σου, γύρω από οτιδήποτε μπορεί να εξελίξει την σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε ωθεί να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις και είτε πρόκειται για τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε για οικιακές εργασίες, η κατάληξη αναμένεται να είναι θετική, τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο, όσο και στην ουσία. Επιπλέον ίσως λάβεις βοήθειες από ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση σε κλειστό χώρο, αφού εκεί και θα διασκεδάσεις και θα συναντήσεις πρόσωπα πρόθυμα να συνδράμουν στο έργο σου.

Ερωτικά
Η αισιόδοξη οπτική σου μπορεί να σε οδηγήσει στην εξιδανίκευση ενός προσώπου ή σε μια υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του κι επειδή η ώρα της διάψευσης δεν είναι και τόσο μακρινή, καλό θα ήταν να περιορίσεις κάπως τις «ορέξεις» σου. Γενικά να θυμάσαι ότι στην φάση που βρίσκεσαι η εμπιστοσύνη δεν είναι και τόσο δεδομένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή προδιαθέτει σε μια πλούσια όσο και ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και... παιχνίδια! Επιπλέον σου παρέχει την δυνατότητα να βελτιώσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας που χρησιμοποιείς. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου και θα σου προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, χωρίς να σε απασχολούν άμεσα έγνοιες και σκοτούρες.

Ερωτικά
Όσο περνούν οι μέρες, ο Άρης στον Αιγόκερω σε πιέζει ακόμη περισσότερο για να δράσεις αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχουν οι πράξεις σου. Αλλά όσο πιθανό είναι το να ζήσεις μια συναρπαστική περιπέτεια, άλλο τόσο είναι να μπλέξεις σε... απίθανες ιστορίες, που για καλές δεν τις λες...

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιο σου σε «ανεβάζει» ψυχολογικά, κάτι μάλιστα που μπορεί να συνοδευτεί και με θετικές εξελίξεις στην ζωή σου. Αν λοιπόν νιώσεις την ανάγκη να επεκτείνεις την δράση σου ή να «ξανοιχτείς» σε «άγνωστα νερά», πράξε το, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου αλλά και την σιγουριά της συμπαντικής υποστήριξης των προσπαθειών σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε ωθεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις, αγορές και επενδύσεις, με τα αποτελέσματα να είναι προς την θετική κατεύθυνση.

Ερωτικά
Ότι κι αν πιστεύεις για τον εαυτό σου, στην πραγματικότητα έχεις «και το μαχαίρι και το πεπόνι», οπότε... πράξε κατά βούληση! Αν μάλιστα στοχεύεις σε μια νέα αρχή, τότε τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν στο «κατάλληλο» πρόσωπο, που τουλάχιστον μπορεί να σου προσφέρει μια ζωή απαλλαγμένη από σοβαρές σκοτούρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και τα καλά νέα είναι ότι έχεις να μάθεις πολλά γύρω από προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει και για σένα ένας «από μηχανής θεός». Επιπλέον αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία μπορείς να την υπογράψεις με... κλειστά μάτια! Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Η πληρέστερη ενημέρωσή σου για τα τεκταινόμενα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις και μια πιο καθαρή εικόνα για ζητήματα και... πρόσωπα που έχουν σχέση με τα ερωτικά σου. Ίσως μάλιστα, έχοντας γνώση των πραγμάτων, θα σου γίνει πολύ πιο εύκολο να «κτυπήσεις» κατευθείαν στον «στόχο»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Κάθε φορά που ο Δίας «βγαίνει στο κουρμπέτι» έχεις έναν λόγο παραπάνω να αισιοδοξείς, ίσως μάλιστα τα θετικά μηνύματα που θα λάβεις από το περιβάλλον σου να επιβεβαιώσουν την πίστη σου στο καλύτερο. «Βάλε μπρος» λοιπόν τα σχέδια σου, φροντίζοντας ωστόσο να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη που σου προσφέρονται, αφού οι όποιες υποσχέσεις μπορεί να παραμείνουν... απλές υποσχέσεις! Παράλληλα είναι πιθανό να μάθεις κάτι σημαντικό ή να «ξεσκεπαστεί» μια παρασκηνιακή υπόθεση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου... ετοιμάζεται για να συναντήσει τον Κρόνο, κάτι που σημαίνει ότι κι εσύ θα πρέπει να περιορίσεις σταδιακά τις προσδοκίες σου. Εκτός βέβαια κι αν δεν έχεις θέμα με τις «μπερδεμένες» καταστάσεις ή αρέσκεσαι στο να «φορτώνεσαι» τα προβλήματα των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να αναδείξεις τις ικανότητες και τα προσόντα σου, συγκεντρώνοντας την εκτίμηση και τον θαυμασμό κάποιων «υψηλά ισταμένων». Επιπλέον μπορείς να ζητήσεις μια χάρη ή να υποβάλλεις ένα σημαντικό αίτημα, αφού οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε καλεί να «βγεις από το καβούκι σου» γνωρίζοντας περισσότερο κόσμο και κάνοντας νέους φίλους. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Παρότι η ορμή του Άρη στο ζώδιο σου αναμένεται να «στοχεύσει» κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, δεν αποκλείεται να... λοξοδρομήσει και να σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και μαχητικό/η στα προσωπικά σου. Αλλά όσο πιθανό είναι να «κτυπήσεις» κάτι «καλό», άλλο τόσο είναι να εμπλακείς σε ακραίους ανταγωνισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


 Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει τα... κλειδιά των εξελίξεων «στο χέρι» και όλα σχεδόν εξαρτώνται από το πόσο έτοιμος/η ή ικανός/η είσαι για να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση, που θα σε αναδείξει. Διώξε λοιπόν από το μυαλό σου επιφυλάξεις και «ενστάσεις», προχωρώντας σε αυτό που κανείς άλλος δεν τολμά.
Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα ταξίδια αλλά και κάθε προσπάθειά σου να απευθυνθείς στο κοινό.
Ερωτικά
Με δεδομένες τις επαγγελματικές σου προτεραιότητες, δεν φαίνεται να... περισσεύει και πολύς χρόνος για τα προσωπικά σου. Στην περίπτωση όμως που είσαι διαθέσιμος/η, μπορείς να συλλέξεις στοιχεία και πληροφορίες, προετοιμάζοντας τον δρόμο για μια ευτυχή κατάληξη στο εγγύς μέλλον.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
       
Η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια, εκδρομές αλλά και κοινωνικές συναναστροφές, το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι μια «έξοδος», έστω και «στα τυφλά»! Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή προάγει την δίψα σου για ενημέρωση και πληροφόρηση κι αν σου δοθεί η ευκαιρία μην διστάσεις να «μυηθείς» σε μια νέα τεχνική ή ένα γνωστικό αντικείμενο. Το... ακόμη πιο ωραίο όμως είναι ότι ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου κι από ότι φαίνεται δεν θα σου λείψει τίποτα.

Ερωτικά
Η επερχόμενη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Τοξότη δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να ελπίζεις σε μια προσωπική ζωή απαλλαγμένη προβλημάτων. Φρόντισε λοιπόν να χαρείς το σήμερα παίρνοντας πολύτιμες «ανάσες» και μια εσωτερική δύναμη που σίγουρα θα σου χρειαστεί στην συνέχεια.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1520557015276487362
item