Αποκλειστικό :Αερομεταφερόμενοι Εθνοφύλακες πίσω από τις Εχθρικές Γραμμές! (φώτο) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016»

11
Η Μεγάλη επιτυχία της «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» είχε και τα μυστικά της  … Ένας «Εφεδρικός  Άσσος» του Αρχηγού του ΓΕΣ  που μάλιστα έπαιξε  και καθοριστικό ρόλο στην Αντεπίθεση των Ελληνικών Δυνάμεων που εκτελέστηκε Ταυτόχρονα με Ελικόπτερα ,Άρματα και Αερομεταφερόμενες Δυνάμεις Εθνοφυλάκων της διπλανής Πόρτας!!!

1

Τα Άρματα στο Έδαφος  και τα Ελικόπτερα στην Αιώρηση έτοιμα για εξόρμηση …Αναμένοντας την εντολή
Η Αποστολή της Αερομεταφερόμενης  Δύναμης  τεσσάρων Ομάδων   των Εθνοφυλάκων  πίσω  από τις γραμμές του Εχθρού ανατέθηκε με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ στο Τάγμα Εθνοφυλακής Αλεξανδρούπολης , που ήταν άριστοι γνώστες της Περιοχής,του ανάγλυφου του Εδάφους ,αλλά και δεινοί Σκοπευτές!
dsc04431
Η πρώτη Ομάδα  των Εθνοφυλάκων επιβιβάζεται στο Ελικόπτερο  και αναμένει…Εντολή
Η αποστολή του Τάγματος Εθνοφυλακής ήταν, η αερομεταφορά  τεσσάρων ομάδων ανδρών με ισάριθμα ελικόπτερα τύπου UH-1H Huey προς κατάληψη ζωτικού εδάφους του εχθρού, πρόκληση σύγχυσης πίσω από τις γραμμές του και την δημιουργία προϋποθέσεων για συνένωση με τα άρματα τύπου Leopard τα οποία εκτελούσαν  ταυτόχρονη ταχύτατη  αντεπίθεση.
vlcsnap-2016-10-08-02h05m58s232
Η ενέργεια εκτελέστηκε αμέσως μετά την συνδυαστική επιχείρηση αντεπίθεσης αρμάτων τύπου Leopard με ελικόπτερα Apache, που σκοπό είχε την δημιουργία ρήγματος στις γραμμές του εχθρού και αποκατάσταση του Εθνικού εδάφους.
dsc04454
Επιθετικά Ελικόπτερα Apache και UH-1H Huey απογειώθηκαν μαζί με κίνηση προς την  τοποθεσία που οι Εισβολείς είχαν καταφέρει να καταλάβουν και να οργανωθούν αμυντικά σε πρόχειρα ορύγματα!
5
Κατά την  διάρκεια της Επιθετικής  επιχείρησης των  Ε/Π Apache, τα  Μεταγωγικά Ε/Π UH-1H Huey προσγειώθηκαν σε χώρο απόκρυψης  μέχρι λήψεως διαταγής  διείσδυσης  στον εχθρικό χώρο, την οποία και έλαβαν ταυτόχρονα  με την εκτόξευση της Αντεπίθεσης των Αρμάτων.
9
Οι Καταδρομείς  που εκτελούσαν  Αποστολή  υφαρπαγής σκοπών με την υποστήριξη πυρών του Εδάφους απο Εθνοφύλακες  σε Ορύγματα  ,αλλά και εκτέλεση Ομαδικών Πυρών  από τα Ελικόπτερα ενώ οι Ενισχύσεις των Ε/Π από Εθνοφύλακες που έφταναν στο έδαφος  εξαφανίζονταν στις πτυχές τους Εδάφους!
3
Με την διαταγή του Επικεφαλής τους ενεπλάκησαν   άμεσα   σε Μάχη εκ του Συστάδην  με σφοδρότητα πυρός προκαλώντας σύγχυση στους Εισβολείς!
7
dsc04425
Αν το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει Ετοιμοπόλεμους  Εθνοφύλακες της διπλανής πόρτας ,που μπορούν να εκτελούν τέτοιες σύνθετες Επιχειρήσεις με συνδυασμό,Αρμάτων Ελικοπτέρων και των Αξιωματικών Βολής των πυρών Υποστηρίξεως, έχει ένα μεγάλο ατού στα χέρια του  ,που ειλικρινά δεν το γνωρίζαμε!
45
Εθνοφύλακες σε Παρέλαση  στον Έβρο!
Να ενημερώσουμε ότι το Τάγμα Εθνοφυλακής Αλεξανδρούπολης διοικείται από Ταγματάρχη που απέδειξε ότι έχει Ηγετικές Ικανότητες και αν  κρίνουμε από τον εξοπλισμό του Τάγματος ,  που φαίνεται και στις Εικόνες ,κινείται  σε πολύ υψηλό επίπεδο!
ae518958e99d053c5e2b7ccbf7c8fc40_l-660x450
Τα «Κομάντο» της διπλανής πόρτας κατά την εκτέλεση της Αποστολής  για λόγους που πρέπει να ήταν οι ίδιοι  Ορατοί απο το Παρατηρητήριο λόγω απόστασης και λόγω και της Ασκήσεως …φορούσαν Φωσφόριζε Γιλέκα!
veteranos.gr



epirusblog.gr
5 of 5
Η Μεγάλη επιτυχία της «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» είχε και τα μυστικά της  … Ένας «Εφεδρικός  Άσσος» του Αρχηγού του ΓΕΣ  που μάλιστα έπαιξε  και καθ...
Αποκλειστικό :Αερομεταφερόμενοι Εθνοφύλακες πίσω από τις Εχθρικές Γραμμές! (φώτο) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016»
epirusblog.gr
5 of 5
Η Μεγάλη επιτυχία της «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» είχε και τα μυστικά της  … Ένας «Εφεδρικός  Άσσος» του Αρχηγού του ΓΕΣ  που μάλιστα έπαιξε  και καθ...
ενδιαφέροντα 5022463156498061955
item