Άρτα: Η Άρτα συμμετέχει στον Πανελλαδικό ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό 2016 Άρτα: Η Άρτα συμμετέχει στον Πανελλαδικό ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η Άρτα συμμετέχει στον Πανελλαδικό ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό 2016

Άρτα: Η Άρτα συμμετέχει στον Πανελλαδικό ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό 2016
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 7o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!
Για την Άρτα την διοργάνωση έχει αναλάβει για 5η χρονιά η '"Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας ΑΡΤΑΣ" και σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Εθν. Αντίστασης (μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ) και σε περίπτωση κακοκαιρίας, στην αίθουσα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας επί της οδού Σκουφά.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!
Σε αυτή την εκδήλωση μας δίνεται η αφορμή μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». 
Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.
Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού». 
pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Η Άρτα συμμετέχει στον Πανελλαδικό ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 2662169745962937719
Σχόλια
item