Πρέβεζα: Τα χωριά του Νομού Πρέβεζας που υπάγονται στο επίδομα «Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2016» Πρέβεζα: Τα χωριά του Νομού Πρέβεζας που υπάγονται στο επίδομα «Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2016» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τα χωριά του Νομού Πρέβεζας που υπάγονται στο επίδομα «Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2016»

Πρέβεζα: Τα χωριά του Νομού Πρέβεζας που υπάγονται στο επίδομα «Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2016»
Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις στα ΚΕΠ για το επίδομα «Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2016» που ανέρχεται έως 600 ευρώ.
Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, των οποίων τα μέλη κατοικούν σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
Για το Νομό Πρέβεζας δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των παρακάτω χωριών-περιοχών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ Πρέβεζας:
Επαρχία Νικοπόλεως Πάργας
1.Δήμος Πάργας
2.Δήμος Φιλιππιάδας (Οικ. Μπουζούλιζα)
Κοινότητες: Αγιάς, Αηδονιάς, Ανθούσης, Ανωγείου, Άνω ράχης, Άσσου, Βαλανιδούσης, Βράχου, Βουβοποτάμου (οικ. Τσεκούρι), Βρυσούλας, Γαλατά, Γοργομύλου, Δεσποτικού, Εκκλησιών, Καμαρίνας (Ζαλόγγου), Κλεισούρας, Κοτσανοπούλου, Κουκουλίου, Κρανέας, Κρυοπηγής, Λιβαδαρίου, Λούτσης, Μελιανών, Μυρσίνης, Ναρκίσσου, Νικολιτσίου, Νέας Κερασούντας (Οικ. Ηλιοβούνι), Παναγίας, Παπαδάτων, Πολυστάφυλου, Ρευματιάς, Ριζών, Σκεπαστού, Σκιαδά, Σφηνωτού, Τρικάστρου, Τσαγκαροπούλου, Χειμαδιού, Ωρωπού (Οικ. Πολύβρυσου)
Το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται:
Σε 600 ευρώ, για οικογενειακό εισόδημα έως 3000 ευρώ
Σε 300 ευρώ, για οικογενειακό εισόδημα από 3000 ευρώ έως 4700 ευρώ.
Δικαιολογητικά:
1.Αίτηση του δικαιούχου , στην οποία θα φαίνονται ευδιάκριτα τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ. και ΑΜΚΑ, ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμου
2.Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για τους υπηκόους κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
3.Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης, όπου να διαφαίνεται ευκρινώς το IBAN
4.Βεβαίωση του Δημάρχου του τόπου κατοικίας του δικαιούχου, από την οποία να προκύπτει η επί διετία τουλάχιστον συνεχής διαμονή του σε συγκεκριμένη ορεινή και μειονεκτική περιοχή της Οδηγίας 85/148/ΕΟΚ.
5.Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους για το οποίο αιτείται η εισοδηματική ενίσχυση ( φετινό εκκαθαριστικό 2016 για εισοδήματα του 2015)
6.Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1, έτους 2016 για εισοδήματα έτους 2015)
7.Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 του δικαιούχου, περί της μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά για την ίδια οικογένεια μέσα στο ίδιο έτος.
pamepreveza.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τα χωριά του Νομού Πρέβεζας που υπάγονται στο επίδομα «Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2016»
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 6667023283519179452
Σχόλια
item