Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα  Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Αναμνήσεις, νοσταλγία και... επανασυνδέσεις!


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δε θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, οπότε άδικος ο κόπος σου!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλεις να μάθεις τις εξελίξεις της σημερινής νύχτας; 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου, αγαπημένε Κριέ, κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν σε κουράζει κάτι τέτοιο. Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές για να δεις τα έξοδά σου να μειώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, αρκετά γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από το σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου, αλλά και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, υπάρχουν μικρά πρακτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν δε νιώθεις καλά. Άλλαξε κάποιες συνήθειες που σε κουράζουν και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις. Είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση, αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Έκφρασέ του αυτά που αισθάνεσαι και δε θα χάσεις. Θέλεις να μάθεις τι σκέφτεται αυτό το πρόσωπο για σένα; 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και έχεις να σκεφτείς με προσοχή αλλά και αισιοδοξία τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου... αγαπητέ Καρκίνε. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί οι συνθήκες γύρω σου είναι ιδανικές για να βρεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου, καλύτερα να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην ανοιχτείς σε αλλαγές αμφίβολου αποτελέσματος. Η εποχή δεν ευνοεί κανένα είδους ρίσκο και πρέπει να ασχοληθείς με το να διατηρήσεις τα σημερινά δεδομένα της δουλειάς σου. Τα έξοδά σου θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί τα οικονομικά σου έχουν πρόβλημα. 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτό το Σάββατο για εσένα. Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορούν να πάνε πολύ καλά αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου απέναντι στον σύντροφο σου. Να ξέρεις ότι όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό δώσε τον χρόνο που χρειάζεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου, για να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σας. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα… φλερτ, γνωριμίες και έρωτες… 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα έξοδα πάλι, δεν ευνοούνται καθόλου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός που ξοδεύεις και τι! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της μέσα σου κι αυτό σε κάνει να δείχνεις ανανεωμένος και δημιουργικός. Διάφορες ιδέες αρκετά ανατρεπτικές θα σου περάσουν από το μυαλό και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικά η δυναμική σου διάθεση λειτουργεί καταλυτικά και σε κάνει πολύ παραγωγικό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Παρθένε, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου θα θελήσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό φόρεσε τα καλά σου και μην καθίσεις στιγμή μέσα στο σπίτι. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Προσοχή στην εργασία σου γιατί δεν μπορούν πολλοί να παρακολουθήσουν την ενέργειά σου κι αυτό σε εκνευρίζει. Μην προκαλέσεις εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές σου. 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ πολλά ζητήματα που σε εκνεύριζαν με τη στασιμότητά τους αρχίζουν τώρα και εξελίσσονται και αυτό σε ανακουφίζει σημαντικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό για εσένα είναι ότι όλα παίρνουν την τροπή που θέλεις. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί κάποιες απρόσμενες ειδήσεις αλλά και αλλαγές θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η ανεβασμένη διάθεση φυσικά θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ζυγέ, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις ένα όμορφο Σάββατο παρέα με το σύντροφό σου, αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία σε διάφορες μικροπαρεξηγήσεις άνευ ουσίας. Όσοι είστε μόνοι, η νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Καλό είναι στη δουλειά σου να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη απόφαση και να μην ανοίγεσαι με ευκολία στον οποιονδήποτε που σε πλησιάζει. Άλλωστε τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή σήμερα για να καλύψεις έξοδα που έχουν γίνει στο παρελθόν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και χωρίς καμιά εξέλιξη αρχίζουν σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για εσένα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις είναι να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσεις για τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί με ηρεμία και ψύχραιμη στάση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με τον σύντροφο σου. Αν είστε μόνοι, η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες. Μην μείνετε σπίτι… 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Η δυναμικότητά σου σήμερα αποτελεί εγγύηση ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στη δουλειά σου. Προς το παρόν όμως καλό είναι να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα. Επικεντρώσου σε γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες που ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, η αποφασιστική σου στάση θα πάρει το πάνω χέρι και όσα θέλεις να κάνεις θα τα πετύχεις, μόνο αν δεν σε επηρεάσει η ένταση που μπορεί να νιώσεις για να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Ιδιαίτερα ό,τι έρχεται από το παρελθόν πρέπει να τελειώνει γρήγορα και να μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει να κλείσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Πάντως η μέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να ανακόψουν την πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό είναι σήμερα να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει με τρόπο αυθόρμητο και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος με το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε όλες τις δυσκολίες που πιθανόν να σου εμφανιστούν. Κάποιες στιγμές τα πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν μια θετική τροπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε θα χρειαστεί να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία για να λύσεις αρκετά ζητήματα, που σε απασχολούν και κυρίως εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις τη λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί οι συνθήκες ευνοούν σήμερα αρκετές διευθετήσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, αν δεν αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σε επηρεάσουν, όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό απόλαυσε την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και μην απογοητεύεσαι επειδή ακόμη δεν έχει έρθει στην ζωή σου, γιατί πολύ σύντομα η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι πολύ όμορφο. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου όσα θέματα καθυστερούν μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να φερθείς επιπόλαια. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να αποσπάσει τη συγκέντρωσή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά αρχίζει και ξεκαθαρίζει η κατάσταση και σε αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, τώρα αρχίζουν και εξαλείφονται και δίνουν τη θέση τους στην εξέλιξη των πραγμάτων με τρόπο μάλιστα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, βάλε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός, αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση και διεκδίκησε με όμορφο τρόπο αυτόν που σε ενδιαφέρει. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου, η δυναμική σου στάση θα καταπλήξει και με την βοήθεια της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Ζυγό και σε ευνοεί σημαντικά, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Όσα θέματα χρειάζονταν συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορούν να τελειώνουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να μπουν σήμερα σε μια σειρά. 

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ η σημερινή μέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και να σε ευνοεί είναι πολύ θετική για εσένα. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου μέχρι το βράδυ και κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου, είναι καιρός να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Όλα πάνε καλά ακόμα και στα οικονομικά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος για έκτακτες καταστάσεις. 


Πηγή: myastro.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 6122643714630844963
item