Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη

Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας διαπιστώθηκε μια τραγική ειρωνεία που την συνδέει με τον προηγούμενο θύμα που διαμελίστηκε στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 18χρονη μαθήτρια στις σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ Αλεξάνδρειας και Παλαιοχωρίου όταν παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία η οποία λίγο πριν είχε αναχωρήσει από το ΣΣ Αλεξάνδρειας με προορισμό την Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alexandriamou.gr στις γραμμές του ΟΣΕ ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια με το Παλαιοχώρι βρέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα του θύματος, πάσο με φωτογραφία που μαρτυρούν ότι πρόκειται για 18χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας διαπιστώθηκε μια τραγική ειρωνεία που την συνδέει με τον προηγούμενο θύμα που διαμελίστηκε στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ Σ.Σ. Αλεξάνδρειας και Σ.Σ. Πλατέος Ημαθίας.

Μετά την αναγνώριση των στοιχείων της νεαρής 18χρονης διαφαίνεται ότι η κοπέλα υπήρξε σύντροφος του άτυχου νεαρού που διαμελίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Κορυφής Ημαθίας.

Αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά τραγικό δυστύχημα το οποίο συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο.

Epirusblog Gr
5 of 5
Τραγωδία στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 18χρονη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 3449621115551128858
Σχόλια
item