Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Βαθιά διερεύνηση και ξεκαθαρίσματα.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, έχοντας κατά νου ότι μπορεί να χρειαστούν σοβαρά «αντίμετρα» προκειμένου να αντιμετωπίσεις πρόσωπα ή καταστάσεις που λειτουργούν σε βάρος σου. Ίσως μάλιστα να αναβιώσουν έχθρες και ανταγωνισμοί του παρελθόντος. Κατά τα άλλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη απελευθερώνει την προοπτική ενός ταξιδιού ενώ ίσως σου φέρει και μια καλή είδηση.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά τα πας μια χαρά και μια ευχάριστη είδηση ή μια «κολακεία» θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις ή έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό, οι πιθανότητές σου για κάτι καλό, αυξάνονται κατακόρυφα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ορίζει την αφετηρία κάποιων θετικών εξελίξεων στα οικονομικά σου, σε πρώτη φάση όμως ίσως διαπιστώσεις ότι η αδυναμία που «τρέφεις» για έναν φίλο ή μια φίλη δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω ενδέχεται να αναβιώσει μια νομική αντιπαλότητα, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να εμβαθύνεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

Ερωτικά
Τα προβλήματα των άλλων φαίνεται να απορροφούν αρκετό χρόνο από την ζωή σου και το πιθανότερο είναι να δώσεις τα «φώτα» σου σε ένα προσωπικό ζήτημα φίλου/ης ή συγγενή. Μπορεί ωστόσο να σου γίνει μια σεξουαλική «κρούση».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα βελτιώσει ευδιάκριτα τις σχέσεις σου με τους άλλους, έστω κι αν εσύ δεν αλλάξεις τίποτα στον τρόπο που τους αντιμετωπίζεις. Η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και την δικτύωσή σου σε παρέες και «κυκλώματα». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε «σκοτεινές» διαδικασίες που αφορούν στα οικονομικά σου, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

Ερωτικά
Ναι μεν οι συνθήκες επιτρέπουν να «παίξεις» και να δεις πιο χαλαρά τα πράγματα, ίσως όμως αυτό να είναι και μια παγίδα, αφού αν «ξανοιχτείς» πέραν του δέοντος μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η και με πρόσωπα που... δεν αστειεύονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Όταν το παρελθόν «αντεπιτίθεται», σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερη λογική, αφού καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις και συμπεριφορές που ενεργοποιούν τις αδυναμίες σου. Μπορείς ωστόσο να προβείς σε έναν δημιουργικό «αντιπερισπασμό», ασχολούμενος/η με την Ιστορία και την Παράδοση. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη παραπέμπει σε μια σταδιακή βελτίωση των εργασιακών σου σχέσεων.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις στην «αναζωπύρωση» μιας κατάστασης και ίσως σκέφτεσαι να προχωρήσεις περισσότερο, έχε ωστόσο κατά νου πως στην πορεία δεν θα είναι εύκολο να «ξεκολλήσεις» ακόμη κι αν το θες!

ΛΕΩΝ
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ενισχύει την «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες περίπου η κοινωνική αλλά και η προσωπική σου ζωή θα γίνει πιο πλούσια και δημιουργική. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει ένα εργασιακό ζήτημα που δεν «σηκώνει» ημίμετρα κι είναι σκόπιμο να προετοιμαστείς κατάλληλα για να καθαρίσεις «την κόπρο του Αυγείου»!

Ερωτικά
Εισέρχεσαι σε μια φάση νέων κατακτήσεων και μιας συνολικής βελτίωσης της προσωπικής σου ζωής κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μπορεί να βιώσεις άμεσα πολύ έντονα συναισθήματα με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να λειτουργήσει ως «βάλσαμο» στον... πολύπαθο οικογενειακό τομέα, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και τους οικείους σου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Άμεσα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναβιώσει «θέματα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια σε ωθεί να ασχοληθείς ξανά με ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα του παρελθόντος.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου να εγκαταλείψεις τις όποιες εξωτερικές αναζητήσεις σου και «να χωθείς σε μια αγκαλιά» μπορεί να έχει ουσία και αποτέλεσμα αν έχεις δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο. Κι αν δεν το έχεις, τότε... βρες το γρήγορα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα συνεισφέρει στην σταδιακή κάλυψη αναγκών και σε μια βελτίωση των οικονομικών σου, που με χρονικό ορίζοντα τα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να πάρουν την... ανιούσα! Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε μάστορες και τεχνικούς, αφού κάποιες δυσλειτουργίες «βγαίνουν στον αφρό». Πρόσεξε ακόμη μήπως βρεθείς σε ένα «ανθυγιεινό» περιβάλλον.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο σχετικά μεγάλης ηλικίας μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον με την «μεστή» στάση του, ίσως όμως να προκύψει κι ένα «αίσθημα» από τα παλιά, πρόθυμο να εκπληρώσει όλα εκείνα που έμειναν... μισά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου αποδοχής των άλλων προς το πρόσωπο σου, κάτι βέβαια που καλείσαι να «εξαργυρώσεις» έμπρακτα και να μην αρκεστείς μόνον σε «χαριεντισμούς». Άμεσα πάντως, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να αντιμετωπίσεις δραστικά τις επιπλοκές σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που... δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως τα «βάσανά» σου τελειώνουν ή έστω παίρνουν... αναβολή, αφού γύρω σου υπάρχουν πολλοί/ες που, όχι μόνον ενδιαφέρονται για σένα, αλλά περνούν πλέον και στην πράξη, δίνοντας σου την ευκαιρία να «παίξεις» κατά το δοκούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να απελευθερώσει ένα «τσουνάμι» συναισθημάτων και αρχέγονων ενστίκτων, που βέβαια δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν αλλά όλη αυτή η διαδικασία θα σου δώσει την αφορμή για να ξεμπερδέψεις μια και καλή με τους «σκελετούς στην ντουλάπα σου»! Παράλληλα, η Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία κάτω από αρεστές συνθήκες.

Ερωτικά
Ένας «καημός» σου κτυπά την πόρτα κι ίσως δεν απέχεις πολύ από το να ενδώσεις σε μια κατάσταση που κινείται στα όρια της «παρανομίας». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μόνον με μηνύματα και υπονοούμενα δεν νοείται... σχέση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να συνδυαστεί με μια διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και μια νέα φιλία. Ανάλογες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Άμεσα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να κτυπήσεις στην ρίζα του ένα πρόβλημα υγείας πριν αυτό πάρει διαστάσεις αλλά και να διερευνήσεις μια παρασκηνιακή διαδικασία που εξελίσσεται σε βάρος σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να περάσεις όμορφα με μια φιλική παρέα, ίσως μάλιστα να προκύψει και μια... περίπου ερωτική κατάσταση με ένα πρόσωπο, αν όμως προχωρήσεις στα «περαιτέρω», φρόντισε να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Από σήμερα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη αναμένεται να βελτιώσει τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και να συμβάλλει θετικά στις «κεντρικές» δραστηριότητές σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Άμεσα ωστόσο, ο Άρης στον Αιγόκερω δείχνει πρόθυμος να αναμοχλεύσει ζητήματα που αφορούν στις φιλίες σου ή μια συλλογική προσπάθεια, οδηγώντας σε στην λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Ερωτικά
Το ζητούμενο για σένα δεν είναι το αν πλαισιώνεσαι από πρόσωπα που σε θέλουν, αυτό θεώρησέ το ως δεδομένο. Υπάρχει όμως κι ένα άτομο που λειτουργεί μάλλον εκβιαστικά και «δημιουργεί κλίμα» για να σε κατευθύνει εκεί που... θέλει!

astrology.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 2545451942819282265
item