Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016



Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Διασφάλιση των αναγκαίων.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Με την Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι πιθανό να λάβεις ένα δώρο μεγάλης υλικής αλλά και συναισθηματικής αξίας. Ωστόσο, η προσπάθεια σου να ρυθμίσεις ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα, θα καρποφορήσει μόνον αν είσαι έτοιμος/η να κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς, που αναπότρεπτα θα περιορίσουν τις βλέψεις σου. Στον αντίποδα όμως μπορεί να σου προσφερθούν ικανοποιητικά ανταλλάγματα.

Ερωτικά
Η κατάσταση ισορροπεί σταδιακά και θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις τον απολογισμό σου ρίχνοντας μια πιο ψύχραιμη ματιά στις εξελίξεις. Ωστόσο η σεξουαλικότητά σου εξακολουθεί να κινείται στα... ύψη και κάτι πρέπει να κάνεις με αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου «απαιτεί» κυρίως εμπορικό πνεύμα και παρότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα τα ήθελε... όλα δικά σου, τελικά οι οικονομικοί όροι μιας συνεργασίας δεν μπορεί να είναι ούτε εντελώς προς το συμφέρον σου, ούτε όμως και για... πέταμα! Από την στιγμή λοιπόν που μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία, καλό είναι να καταλήξεις σε μια φόρμουλα, που να καλύπτει επαρκώς τις άμεσες και βραχυπρόθεσμες ανάγκες σου.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε αυτά που σου προσφέρονται. Αν πάλι «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, το πρόβλημα σου θα είναι κυρίως να «ξεσκαρτάρεις» τις υποψηφιότητες, καλό είναι όμως να το πράξεις... σχετικά σύντομα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις μακριά από εξωτερικές εντάσεις και με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Σκορπιό, το πιθανότερο είναι να «αποποιηθείς» τις ευθύνες σου, ιδιαίτερα σε σχέση με διάφορα εργασιακά και οικονομικά ζητήματα. Ίσως βέβαια να κατηγορηθείς γι’ αυτό αλλά από την στιγμή που το ζητούμενο είναι να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, το να «τεμπελιάσεις» δεν συνιστά κάποιου είδους... παράπτωμα!

Ερωτικά
Από την στιγμή που το «συμβατικό» δεν σου λέει και πολλά πράγματα, τόλμησε το... κάτι παραπάνω και δεν θα χάσεις! Για σένα μάλιστα ο έρωτας «καιροφυλακτεί» παντού, από τα παραδοσιακά «στέκια» του, μέχρι τον χώρο της δουλειάς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Η επιθυμία σου να πλαισιώσεις ένα εγχείρημα σου με πρόσωπα που «συμπαθείς», θα εκπληρωθεί κατά το ήμισυ, αφού σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι συναισθηματικοί δεσμοί δεν αρκούν για την ομαλή διεκπεραίωση του. Η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά λοιπόν να απευθυνθείς και σε πιο ειδικούς στο αντικείμενο τους, ώστε να τεθούν στην διάθεση σου πρακτικές και ρεαλιστικές επιλογές.

Ερωτικά
Η μεγάλη συγκινησιακή σου φόρτιση μπορεί να γίνει το «διαβατήριο» σου για την ευτυχία, αν καταφέρεις να βάλεις στο περιθώριο τους φόβους και τις ανασφάλειες σου, που απειλούν να «δηλητηριάσουν» μια κατά τα άλλα... σούπερ κατάσταση!

ΛΕΩΝ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει στα πρόθυρα ενός σημαντικού εγχειρήματος, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, εδώ είναι όμως που θα πρέπει να «καλμάρεις» τον εγωισμό σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να αναλωθείς σε ανούσιες αψιμαχίες. Παράλληλα, μπορεί να λάβεις μια βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να κάνεις και τις παραχωρήσεις σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η... οφείλεις να αποδεχθείς μια πρόσκληση σε μια ερωτική «φωλιά», μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να διαμορφώσεις ένα ανάλογο περιβάλλον με την γνωστή «μαεστρία» που σε διακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Και βέβαια διαθέτεις πολλές ικανότητες, από την στιγμή όμως που στο «κόλπο» είναι κι άλλοι/ες με ποικίλες απόψεις, θα χρειαστεί να «πατήσεις πόδι», ώστε να τους δώσεις να καταλάβουν τα ενδεχόμενα σφάλματά τους, διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις τον χρόνο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «μυηθείς» σε ένα γνωστικό αντικείμενο, μια φιλοσοφία ζωής ή μια τεχνική.

Ερωτικά
Στην συγκεκριμένη φάση ο επαγγελματισμός και η συστολή σου είναι μάλλον μειονεκτήματα, αφού μπορεί να σου στερήσουν το δικαίωμα να ζήσεις κι εσύ κάποιες πολύ τρυφερές στιγμές. Προσπάθησε λοιπόν να «αφεθείς» στις «αδυναμίες» σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό συγκροτούν ένα «αχτύπητο» δίδυμο για τα οικονομικά σου κι ίσως σήμερα να ωφεληθείς από τις εξελίξεις, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να προβείς σε μια όλως διόλου λανθασμένη διαχείριση, υπαγορευμένη κυρίως από τα... απωθημένα σου! Φρόντισε λοιπόν να ελέγξεις τις αδυναμίες σου, πριν «θυσιάσεις» το πλεονέκτημα σου σε εφήμερες απολαύσεις.

Ερωτικά
Ύστερα από την ανατροπή των δεδομένων στην προσωπική σου ζωή, δεν έχεις παρά να χαρείς την νέα κατάσταση που προέκυψε, χωρίς «δεύτερες σκέψεις» και πισωγυρίσματα, αφού αυτά που κερδίζεις είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που έχασες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Με την Σελήνη στον Ταύρο να «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, η αναζήτηση του μέτρου είναι αυτή που θα σε προστατέψει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες «άπληστων» συμπεριφορών, είτε από σένα είτε από τους άλλους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εμπλουτίζει το «οπλοστάσιό σου», με αγάπη και τρυφερότητα, δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να κάμψουν την αντίσταση κάθε διαφωνούντα.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι δίπλα σου υπάρχει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να μοιραστείς τις ευαισθησίες σου, γι’ αυτό μην αναζητάς κάποιο είδος «περιπέτειας», από την οποία δεν θα αποκομίσεις παρά μόνον εφήμερες απολαύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες στην δουλειά σου, ενώ μπορεί να σε φορτώσει και με «έξτρα» υποχρεώσεις, ωστόσο κι εσύ έχεις τον τρόπο σου για να τις φορτώσεις με την σειρά σου «στον κόκορα», απολαμβάνοντας την περιποίηση προσώπων που σε νοιάζονται. Παράλληλα, ίσως «μυηθείς» σε μια θεραπευτική, όσο και αισθησιακή τεχνική, που σίγουρα θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα!

Ερωτικά
Μασάζ λάδια και αρώματα επιστρατεύονται για χάρη σου και βέβαια ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος για να τον αφήσεις να περάσει... έτσι, πολύ περισσότερο αν όλα αυτά συνδυάζονται και με μια αισθησιακή ερωτική εμπειρία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Με την συνδρομή της Σελήνης στον Ταύρο, κάποιες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, μπορεί να σε ανησυχήσουν, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια συναισθηματική υπόθεση που δείχνει να κινείται εκτός ελέγχου. Δεν θα έπρεπε ωστόσο να παγιδευτείς σε μια λογική άσπρου-μαύρου, αφού η αλήθεια βρίσκεται ως συνήθως κάπου στην... μέση! Παράλληλα μπορεί να περάσεις όμορφα κοντά σε φίλους/ες.

Ερωτικά
Φαίνεται πως τα ερωτικά «παζάρια» έχουν την τιμητική τους, αν όμως επιλέξεις το ταίρι σου με καθαρά συμφεροντολογικά κριτήρια, οι εξελίξεις δεν θα σε δικαιώσουν. Ξεκίνα λοιπόν με το τι «προστάζει» η καρδιά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο αναπαράγει μια σύγκρουση των ιδεολογικών προτεραιοτήτων σου με ποικίλα συμφέροντα κι εδώ μπορεί να εμπλέκονται τόσο τα οικεία σου πρόσωπα, όσο και κάποιοι «ισχυροί» παράγοντες. Το πρώτιστο μέλημα σου βέβαια θα πρέπει να είναι η γεφύρωση των όποιων διαφορών κι όχι το να «χωρίσετε τα τσανάκια σας». Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι να «φτιάξεις την ζωή σου», είναι πιθανό να προκύψει μια τέτοια προοπτική, ωστόσο για την ώρα οι εξελίξεις φαίνεται να είναι «μπολιασμένες» με πολύ περισσότερο συναίσθημα από αυτό που... αντέχεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνουν πιο επιρρεπή στις εύκολες λύσεις, ιδιαίτερα σε ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιπέσεις σε αδράνεια, έχοντας ως μόνο κέρδος το «ντάντεμα», από φίλους/ες και γνωστούς/ες. Αντίθετα αν μετακινηθείς και επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο» έχεις να μάθεις πολλά. Παράλληλα ίσως λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά
Δείχνεις πρόθυμος/η να μπεις σε μια κατάσταση, όπου ο έρωτας εμπλέκεται με την στοργή, αλλά ακόμη κι αν για κάποιους «λογικούς», αυτό δεν είναι παρά ένα «λάθος», ζήσε το, αφού η πίστη σου μπορεί να δικαιωθεί!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 3301116013507527881
item