Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Μάχη για το καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί, να θυμάσαι όμως πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου, έχοντας κατά νου μόνον τις... δικές τους! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα πολύτιμο όσο και όμορφο δώρο.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση που βρίσκεσαι είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει μια εξισορρόπηση στην προσωπική σου ζωή, αφού πάνω που λες πως θα καταλήξεις, νέες επιλογές ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να περάσεις καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρει απλόχερα την υποστήριξη των άλλων κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, κρατώντας μια απόσταση από όλα εκείνα τα «καθημερινά» που είτε σε φθείρουν ψυχικά, είτε σε αποπροσανατολίζουν.

Ερωτικά
Για σένα η ζωή δεν έχει μόνον δύο «πόρτες» αλλά... πολύ περισσότερες κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα βρεις και κάποια, που να εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η καλείσαι να απολαύσεις τα καλά της μονιμότητας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στην δουλειά σου και να κάνεις περισσότερο πράγματα που σου αρέσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να «πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος»!

Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν... εξετάσει κανείς το θέμα, ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να «ψαχτείς» ερωτικά, είτε λόγω κάποιων ανάλογων «αναζητήσεων» του/της συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια ή ακόμη και επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στον Σκορπιό λειτουργεί ως «βάλσαμο» σε οτιδήποτε σε πληγώνει, αφού συμβάλλει στο να εισπράξεις στήριξη και χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν και κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς από την αλλαγή στάσης ενός αγαπημένου σου προσώπου, φαίνεται ότι προς το παρόν είναι μάλλον δύσκολο να «στραβώσει» κάτι στην προσωπική σου ζωή, οπότε μην... πτοείσαι!

ΛΕΩΝ
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου δώσει την έμπνευση για να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά και να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες που δεν είναι κατ’ ανάγκη «πρώτης γραμμής» αλλά θα σε βοηθήσουν πρώτον να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και δεύτερον να ισορροπήσεις μέσω της «εργασιοθεραπείας»!.

Ερωτικά
Εσύ βέβαια μπορεί να «κυνηγάς» τα δύσκολα, θα μπορούσες όμως να κάνεις κι ένα... διάλειμμα, αφήνοντας στην άκρη προβλήματα που δεν είναι δικά σου αλλά των άλλων κι απολαμβάνοντας τον έρωτα σου σε ένα ζεστό όσο και «οικογενειακό» περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό σου προσθέτει «πόντους» στις κοινωνικές συναναστροφές σου κι αν εκμεταλλευτείς την συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι/ες για σένα θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα μερικούς από τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, κάτι όμως που θα βοηθήσει στο να ξεκαθαριστούν τα πράγματα

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπο σου με «fast track» διαδικασίες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διεκδικήσεις «τα δίκια σου», έχοντας όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αφού αν φοβάσαι πως θα χάσεις το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξείς για το οικονομικό σου μέλλον και δεν έχεις παρά να κάνεις τις αναγκαίες κινήσεις για να το «κτίσεις».
Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αυξήσει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή να προκαλέσει κάποιες μεταβολές που θα σε βγάλουν από την βολή σου. Επιπλέον ίσως προκύψουν έκτακτες εργασίες για την αποκατάσταση μιας ζημιάς στον χώρο σου.

Ερωτικά
Με τις «ευλογίες» του Δία στο ζώδιο σου, εξακολουθείς να «λάμπεις» στον κοινωνικό στίβο, φαίνεται όμως ότι τα κριτήρια των επιλογών σου θέλουν «επιδιόρθωση», αφού κινδυνεύεις να πέσεις πάνω σε «ανάλαφρες» καταστάσεις, χωρίς συναισθηματικό βάθος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ πιο «συμπαθή» στους άλλους με συνέπεια να σου ανοίγονται «πόρτες» με σχετική ευκολία και είναι βέβαιο ότι αν αξιοποιήσεις όλα τα προσόντα σου, θα βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης επιτυχίας. Παράλληλα με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να... εξασκηθείς στα μαστορέματα, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί κι ένα «μυστικό» που αφορά είτε ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, είτε ένα άμεσο ενδιαφέρον σου.

Ερωτικά
Σήμερα το «δούναι και λαβείν» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ερωτισμό σου, κι επειδή αυτός κατά τεκμήριο σου... περισσεύει, το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Απλά φρόντισε να καταπολεμήσεις το «μικρόβιο» της ζήλειας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω «ταράζει τα νερά» των οικονομικών σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να πιάσεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, φαίνεται να ενισχύονται οι καταναλωτικές σου τάσεις με συνέπεια να προβείς σε μάλλον αχρείαστες αγορές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να επιμεληθείς πραγμάτων που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, είτε αυτό έχει να κάνει με τον τύπο της σχέσης, είτε καθαρά με την σεξουαλική σου πρακτική. Φρόντισε μόνον να έχεις παρτενέρ της εμπιστοσύνης σου, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει... εσένα «στόχο» κάποιων πρακτικών αυθαιρεσίας. Η δράση λοιπόν γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό «δουλεύει» για την καλοπέραση σου κοντά σε φίλους/ες, ενώ μπορεί να «δεις καλό» από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Ο έρωτας σου «ανθίζει» γρήγορα και σίγουρα υπάρχουν πολλοί ή πολλές που θα ήθελαν να γευτούν τους καρπούς του. Καλό είναι όμως αυτήν την φορά να μην «κάψεις» μια σχέση προδιαγράφοντας την πορεία της αλλά να της επιτρέψεις να «ανασαίνει» πιο ελεύθερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου επιτρέπει να ξεκουραστείς περισσότερο, εκμεταλλευόμενος/η κάποιες ευκολίες που σου παρέχονται. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «σκαλίσεις το μέσα σου», ώστε να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα στην διερεύνηση όσων γίνονται «πίσω από την κουρτίνα»

Ερωτικά
Η καλή «χημεία» στην επικοινωνία είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται πως την έχεις εξασφαλισμένη. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει... αποκλειστικά φιλική!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον ίσως προκύψει ένα ευχάριστο ταξίδι ή μια συνομιλία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου ενώ ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση συλλογικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ερωτικά
Πάντα θα υπάρχουν «φίλοι» και «καλοθελητές» που υποκινούμενοι από αντιζηλία προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία. Εσύ όμως μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που προστάζει η καρδιά σου.

astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 2355346803827319892
item