«Δυο στα Δυο» για τα «Λεοντάρια» της 1ΗΣ Στρατιάς …Λέτε να μας Τριτώσει το καλό; «Video» «Δυο στα Δυο» για τα «Λεοντάρια» της 1ΗΣ Στρατιάς …Λέτε να μας Τριτώσει το καλό; «Video» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Δυο στα Δυο» για τα «Λεοντάρια» της 1ΗΣ Στρατιάς …Λέτε να μας Τριτώσει το καλό; «Video»

«Δυο στα Δυο» για τα «Λεοντάρια» της 1ΗΣ Στρατιάς …Λέτε να μας Τριτώσει το καλό; «Video»


«Δυο στα Δυο» για τις Ελληνικές   Ένοπλες Δυνάμεις  που  έδειξαν σοβαρότητα συνέπεια και το Κυριότερο Συνέχεια στις Επιχειρήσεις και στις Ασκήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σίγουρα αυτό πιστώνεται θετικότατα στον Στρατάρχη της 1ης Στρατιάς που είχε και την Ευθύνη!


p1000925

Να επισημάνουμε ότι ο Σχεδιασμός από την 1Η Στρατιά και ειδικά από τον κλάδο Επιχειρήσεων , της ΣΑΡΙΣΑΣ 2016  μετά από οκτώ Ολόκληρα χρόνια που είχε να εκτελεστεί η Άσκηση, ήταν υποδειγματικός!

p1010107

Η ΤΑΜΣ  «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016″ είχε καινούρια στοιχεία και από ότι φαίνεται η ενσωμάτωσή  των Εθνοφυλάκων και η Μετάλλαξη τους σε Τακτικό Στρατό με την υποστήριξη του ΓΕΣ και την Ειδική σχέση που έχουν με την Διοίκηση του 4 Σώματος Στρατού, τους έχει κάνει  πια Ετοιμοπόλεμους !
Μακάρι στον Έβρο  και στα νησιά να είχαμε εφαρμόσει και τον θεσμό της Παλαιικής Άμυνας …
p1010018
Από πληροφορίες που έχουμε το ΓΕΣ ,η 1ηΣτρατιά και η Διοίκηση Πυροβολικού ,ετοιμάζουν Πολλαπλές  Βολές  των MLRS  και Α/Α στο Πεδίο Βολής Κρήτης ,τον επόμενο μήνα! …Λέτε να μας τριτώσει  για εφέτος το καλό ; 
Αν και για εμάς ο «Δικέφαλος Αετός» με την συμμετοχή και των S-300  θα ήταν το Επιστέγασμα …Αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες σε δύσκολες οικονομικά εποχές!
Ο Συνδυασμός όλων των  Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων   και η Εκτέλεση  Εθνικών  Ασκήσεων αποτελεί πια μονόδρομο για το ΓΕΕΘΑ και ευτυχώς αντιλαμβανόμαστε  ότι το Επιτελείο της Εθνικής Άμυνας να κινείται σε αυτό το επίπεδο !
Το video που ακολουθεί είναι μια προσπάθεια απόδοσης των δύο Ασκήσεων … Χαρείτε το σε HD και Τέρμα τα ηχεία!
veteranos.grEpirusblog Gr
5 of 5
«Δυο στα Δυο» για τα «Λεοντάρια» της 1ΗΣ Στρατιάς …Λέτε να μας Τριτώσει το καλό; «Video»
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6538640642994732068
Σχόλια
item