Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Συνεργατικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού» και από αυτήν την άποψη δεν θα έπρεπε να υποτιμήσεις τις βοήθειες από τους άλλους. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, έχεις μπροστά σου ένα μήνα καιρό για να το πράξεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε δικαιώσει σε μια νομική υπόθεση, με την προϋπόθεση να έχεις συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Ερωτικά
Σήμερα δείχνει πολύ πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις, που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζαν περίπλοκες. Παράλληλα, αίρονται εμπόδια και επιφυλάξεις, που σε κρατούσαν αδρανή ή αγχωμένο/η και είσαι έτοιμος/η πια να κινηθείς προς την... ευτυχία σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις θέματα που αφορούν στην δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους απρόσμενους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις-κλειδιά» κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, προτιμώντας να ρυθμίσεις οριστικά μια εκκρεμή οικονομική υπόθεση του παρελθόντος.
Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν κι ίσως αξίζει τον κόπο να «ξανοιχτείς» περισσότερο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί ακόμη να «ανέβεις» ψυχολογικά από την εμφανή προτίμηση κάποιων προς το πρόσωπο σου, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις είναι... όλες δικές σου!.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου «λύσει» το άγχος και να σε κάνει πολύ πιο... ορεξάτο/η στις προσωπικές σου υποθέσεις. Ίσως μάλιστα είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για όλα αυτά που μπορεί να σας απασχολούν. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου υπόσχεται μια γόνιμη όσο και διασκεδαστική καθημερινότητα. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να μην αμελήσεις τις βασικές υποχρεώσεις σου.
Ερωτικά
Το «παιχνίδι» είναι ανοικτό και για όσο καιρό βρίσκεσαι σε φάση διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να αποφασίσεις, αφού νέα στοιχεία προκύπτουν διαρκώς και η καλύτερη επιλογή του σήμερα μπορεί να γίνει η... χειρότερη του αύριο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ισχύς εν τη ενώσει! Ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να «τρέξει» πολύ πιο αποτελεσματικά αν αναζητήσεις τις κατάλληλες συμμαχίες. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που σου «λύνει τα χέρια» αλλά και στην ραγδαία βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να πιστέψεις περισσότερο στις δυνατότητες σου, αφού ότι όλα αυτά που διεκπεραιώνεις είναι μάλλον αδύνατον να τα κάνει κάποιος άλλος με την ίδια αποτελεσματικότητα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρότασης, που μάλιστα φαίνεται να έχει κι «επίσημο» χαρακτήρα. Γενικά υπάρχουν αρκετοί που νοιάζονται για «το καλό σου» αλλά καλό είναι να μην πάρεις μια απόφαση υπό πίεση, «στρογγυλεύοντας» τα πράγματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους αλλά ίσως το πολυτιμότερο για σένα να είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και η βελτίωση των δημοσίων σχέσεων σου. Μάλιστα, οι «έξωθεν καλές μαρτυρίες» που μπορείς να εξασφαλίσεις ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Παράλληλα όμως ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να ζήσεις με τον άνθρωπο σου κάποιες όμορφες στιγμές σε «οικογενειακό» περιβάλλον. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει μια νέα γνωριμία, καλό είναι να ψάξεις τι υποχρεώσεις ή «υπόλοιπα» κουβαλάει από νυν και προηγούμενες σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις οικονομικές και επαγγελματικές σου βλέψεις κι αν εργαστείς με την συνήθη μεθοδικότητα σου, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου. Επιπλέον, φαίνεται ότι θα πάρεις βοήθειες από άτομα που ξέρουν καλά αυτό που κάνουν. Παράλληλα όμως ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να τηρήσεις αποφασιστική και σταθερή στάση σε ένα οικογενειακό ζήτημα που σου έχει γίνει «βραχνάς».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στον Αιγόκερω προαναγγέλλει ραγδαίες εξελίξεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπο σου, δείχνοντας του πως δεν τον θεωρείς δεδομένο, μήπως και... προλάβεις την επερχόμενη «καταιγίδα».

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου γίνεται... αναπόφευκτα πρωταγωνιστικός αφού φαίνεται ότι μόνον εσύ μπορείς να «παντρέψεις» πρόσωπα θέτοντας τα στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού. Επιπλέον φαίνεται να έχεις το συμπαντικό οκ για να επιδιώξεις συνεργασίες ή συμφωνίες που θα έχουν ένα αμοιβαίο όφελος. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να «δώσει» μια στενόχωρη εξέλιξη στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου,
Ερωτικά
Από την μια πλευρά φίλοι και γνωστοί ενδιαφέρονται για σένα, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που «σου κάνουν», από την άλλη όμως κι εσύ μπορεί να ανταποδώσεις τα ανάλογα! Ακόμη είναι πιθανό να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο από ένα πρόσωπο που διεκδικεί την καρδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου μέσω κάποιας συμφωνίας. Επιπλέον, ενδέχεται να «απελευθερωθείς» από μια αποκάλυψη σχετική με ένα θέμα που σε «βάραινε» ή να ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αποφεύγοντας να «ξανοιχτείς».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε παρασύρει σε ατραπούς ευχαρίστησης κι είναι πιθανό να παρακάμψεις κάποιους «κανόνες», προκειμένου να τα ζήσεις... όλα! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δημιουργηθεί «θέμα» από τις όποιες «παρασπονδίες» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, οι συνθήκες ευνοούν τις συνεργασίες αλλά και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Μάλιστα με τον Κρόνο στο ζώδιο σου μπορεί να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες, σε μια τέτοια περίπτωση όμως φρόντισε να μην αφήσεις... χαλαρά τα «λουριά»!.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να αξίζει κάτι περισσότερο από μια περιστασιακή παρέα. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από την διαμεσολάβηση ενός κοινού γνωστού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Ωστόσο αν αρχίσεις να «ψειρίζεις» τα πράγματα, μπορεί τελικά να χάσεις την ευκαιρία, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε ζητήματα που μπορούν να λυθούν στην πορεία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής.
Ερωτικά
Τα προσόντα σου έλκουν περισσότερους θαυμαστές ή θαυμάστριες, ωστόσο η αμεσότητα των «προσφορών» δεν συνάδει με τους πιο αργούς χρόνους σου σε συναισθηματικά ζητήματα. Μερικές φορές όμως αξίζει να κάνεις λίγο «σκόντο» στις αρχές σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις στην ζωή σου μπορεί να είναι πολύ θετικές, αν επιδείξεις το απαιτούμενο πνεύμα συνεργασίας, αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς ή να ενταχθείς σε μια ομάδα που εξυπηρετεί άριστα τους στόχους και τις βλέψεις σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό προάγει την επιμόρφωση σου και σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο. Παράλληλα όμως ο Κρόνος στον Τοξότη φαίνεται να δημιουργεί «θέματα» στις φιλίες σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η ημέρα προσφέρεται για να μοιραστείς με τον άνθρωπο σου σχέδια και οράματα, που θα σας φέρουν πιο... κοντά! Αν πάλι είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, ίσως υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την καριέρα σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
 Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου παρέχει την δυνατότητα να βρεις χρηματοδότες που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου, μπορείς ωστόσο και να αναθέσεις ένα δύσκολο οικονομικό εγχείρημα σε κάποιους/ες που είτε ξέρουν καλά την δουλειά τους είτε έχουν «άκρες». Από εκεί και ύστερα όλα είναι θέμα σωστής διαχείρισης. Μάλιστα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε προειδοποιεί να μην «πάρουν τα μυαλά σου αέρα», αφού έχεις μπροστά σου ένα δύσκολο έργο, που η διεκπεραίωση του εξαρτάται κυρίως από το πόση όρεξη έχεις για δουλειά!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό συμβάλλει στην βελτίωση της προσωπικής σου ζωής κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς πολλές ευχάριστες στιγμές με ένα «φλερτ» ή αγαπημένο σου πρόσωπο, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής.

Πηγή: http://www.astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 4255588071892932545
Σχόλια
item