Υποσχέθηκαν να κατεβάσουν τον …»ΠΡΟΦΗΤΗ» και ετοιμάζουν Καταιγίδα Βομβών ! (video – upd)

veteranos-gr
Ξεκίνησε η ΤΑΜΣ «ΣΑΡΙΣΑ 2016» με Απίστευτη συγκέντρωση  Μέσων και προσωπικού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων  στην Γη των Μακεδόνων, στα χώματα που περπάτησε ο Μέγιστος των Ελλήνων!

Υπο τον Συντονισμό της 1ης Στρατιάς άρχισε σήμερα με το πρώτο Φως η Συγκέντρωση  Στρατιωτικών Δυνάμεων και προσωπικού με όλες τις διαθέσιμες Μονάδες να  Επιχειρούν από τον Όλυμπο μέχρι και τα Μακεδονικά Τέμπη!
Υποσχέθηκαν να κατεβάσουν τον …»ΠΡΟΦΗΤΗ» και ετοιμάζουν Καταιγίδα Βομβών ! (video – upd)
Η 1η Στρατιά Κατεβάζει τον ανθό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ,ενώ στο πλαίσιο της Διακλαδικότητας θα επιχειρήσουν Τμήματα Αποβάσεων με Ταχύπλοα Σκάφη του ΠΝ  των Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος, συνεπικουρούμενα από Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις!
Τήν ίδια ώρα οι Πολεμιστές της Πολεμικής Αεροπορίας ,Τα φονικά Απάτσι της Α.Σ  και οι Μαύροι των Τεθωρακισμένων  ετοιμάζονται να Κατεβάσουν το Πεδίο Βολής και Ασκήσεων του » ΑΣΚΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ» με  Καταιγίδα Πυραύλων και Μπαράζ  έξυπνων βομβών. 
Στην Κυριολεξία  θα κατεβάσουν κάτω το Ύψωμα!
Από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «ΣΑΡΙΣΑ 2016», υπό τον συντονισμό της 1ης Στρατιάς, με τη συμμετοχή Μονάδων και των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τμήματος ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.
Η άσκηση «ΣΑΡΙΣΑ 2016»  η οποία θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή Λαγκαδά-Σκεπαστού-Σοχού-Σταυρού-Σκεπαστού, έχει ως βασικούς αντικειμενικούς σκοπούς την εξάσκηση στη σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων και  Πολλαπλές Αποστολές.
Την Ερχόμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί ως Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών θα λάβει χώρα η τελική φάση της άσκησης στην παραλία «ΒΡΑΣΝΩΝ» και στο Πεδίο Βολής & Ασκήσεων «ΑΣΚΟΥ-ΠΡΟΦΗΤΗ».
Το μήνυμα που αναμένεται να στείλει η ΤΑΜΣ «ΣΑΡΙΣΑ 2016» θα είναι βροντερό και  με πολλούς …Αποδέκτες!
veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Υποσχέθηκαν να κατεβάσουν τον …»ΠΡΟΦΗΤΗ» και ετοιμάζουν Καταιγίδα Βομβών ! (video – upd)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6012130305583886252
item