Το πρώτο σχόλιο της Ευρυδίκης για την είδηση ότι ο Κοργιαλάς θα γίνει πατέρας (vid) Το πρώτο σχόλιο της Ευρυδίκης για την είδηση ότι ο Κοργιαλάς θα γίνει πατέρας (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το πρώτο σχόλιο της Ευρυδίκης για την είδηση ότι ο Κοργιαλάς θα γίνει πατέρας (vid)

Το πρώτο σχόλιο της Ευρυδίκης για την είδηση ότι ο Κοργιαλάς θα γίνει πατέρας (vid) - Κεντρική Εικόνα
Η ανακοίνωση του χωρισμού τους ήρθε ξαφνικά από την ίδια την τραγουδίστρια κι ενώ ο Κοργιαλάς είχε προχωρήσει τη ζωή του με την Φωτεινή Ψυχίδου. 

Ακολούθησαν στη συνέχεια δηλώσεις για το χωρισμό τους και από τις δύο πλευρές, ενώ ο Δημήτρης Κοργιαλάς είχε παραδεχτεί ότι δεν μιλάνε μεταξύ τους.
Βέβαια, και η τραγουδίστρια γύρισε σελίδα στη ζωή της, με το νέο σύντροφο της να την αποθεώνει ως γυναίκα, ενώ πριν από λίγες μέρες η Φωτεινή Ψυχίδου αποκάλυψε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί με τον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας, κάτι που επιθυμούσε διακαώς.
Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Τεχνόπολι, όπου η Ευρυδίκη μαζί με άλλους καλλιτέχνες τραγούδησε με αφορμή το τριήμερο φεστιβάλ για τη συμπλήρωση 20 χρόνων της αγαπημένης μουσικής σκηνής, Σταυρός του Νότου.
Ο δημοσιογράφος λοιπόν άδραξε την ευκαιρία και ρώτησε την τραγουδίστρια, για το γεγονός, ότι ο πρώην σύζυγος της θα γίνει πατέρας και είπε:
«Το διάβασα και αυτά είναι όντως ευχάριστα νέα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και στο Δημήτρη και στη Φωτεινή».
Δείτε το βίντεο:
Epirusblog Gr
5 of 5
Το πρώτο σχόλιο της Ευρυδίκης για την είδηση ότι ο Κοργιαλάς θα γίνει πατέρας (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5915269557117685661
Σχόλια
item