Αθώα η Σάσα Σταμάτη: Η απόσυρση της μήνυσης και οι πρώτες δηλώσεις (vid) Αθώα η Σάσα Σταμάτη: Η απόσυρση της μήνυσης και οι πρώτες δηλώσεις (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθώα η Σάσα Σταμάτη: Η απόσυρση της μήνυσης και οι πρώτες δηλώσεις (vid)

Αθώα η Σάσα Σταμάτη: Η απόσυρση της μήνυσης και οι πρώτες δηλώσεις (vid)

Αίσια έκβαση είχε η παρεξήγηση της δημοσιογράφου με ειδικό φρουρό που πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Τίτλοι τέλους με χάπι έντ έπεσαν για την Σάσα Σταμάτη, που είχε πρόβλημα με την δικαιοσύνη μετά την παρεξήγηση της με ειδικό φρουρό της αστυνομίας που είχε ως αποτέλεσμα να πάει αυτόφορω. 
Αφού, αφέθηκε ελέυθερη, η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο δικαστήριο το πρωί της Πέμπτης, όπου και ο αστυνομικός ανακάλεσε τη μήνυση που υπέβαλε για εξύβριση, με την παρεξήγηση να λύνεται μετά την έγγραφη συγγνώμη της δημοσιογράφου.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο αστυνομικός υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «η δουλειά μας απαιτεί σεβασμό» και ότι αισθάνθηκε ντροπή για τη στολή που φοράει, σημειώνοντας παράλληλα ότι: «δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί έτσι έναν ένστολο». 
Η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε πως όχι μόνο δεν εξύβρισε τον αστυνομικό, αλλά αντιθέτως σέβεται τη δουλειά του και ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου για το συμβάν, τονίζοντας πως «πρόκειται για παρεξήγηση».
Αργότερα, στην κάμερα του Αποκαλυπτικά η Σάσα Σταμάτη, ευχαρίστησε την ελληνική δικαιοσύνη που την αθώωσε και ανέφερε πως το συμβάν με τον ειδικό φρουρό είναι λήξαν και δεν χρειάζεται να πάρει περαιτέρω διαστάσεις.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αθώα η Σάσα Σταμάτη: Η απόσυρση της μήνυσης και οι πρώτες δηλώσεις (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5169947642523542040
Σχόλια
item