Ο Αίας Μανθόπουλος σε απόγνωση: «Δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου» (vid) Ο Αίας Μανθόπουλος σε απόγνωση: «Δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου» (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Αίας Μανθόπουλος σε απόγνωση: «Δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου» (vid)

Ο Αίας Μανθόπουλος σε απόγνωση: «Δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου» (vid)

«Τα παιδιά μου με λατρεύουν και εγώ τα λατρεύω, είναι η ζωή μου. Θέλω να έχω συνεχή επικοινωνία μαζί τους».


Σε απόγνωση είναι ο Αίας Μανθόπουλος  μετά την απόφαση της πρώην συζύγου του να φύγει στο εξωτερικό με τα παιδιά του με αποτέλεσμα να μην μπορεί εκείνος να τα βλέπει.
Μιλώντας στην κάμερα του Αποκαλυπτικά εξήγησε την αγορά που έκανε στο εξωτερικό και για το οποίο θέλει μερίδιο η σύζυγός του. «Δεν θα έλεγα πύργος. 
Είναι ένα πέτρινο κτίριο διατηρητέο. Έφτιαξα ένα κατάλυμα με τέσσερα δωμάτια με μια καφετέρια και ένα εστιατόριο. Το κτίριο το αγόρασα εγώ με τη μητέρα μου από κοινό μας λογαριασμό. Το αγόρασα 3,5 μήνες μετά τον γάμο μας».
Ενώ στη συνέχεια, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει μακριά από τα παιδιά του:
«Εγώ πάντα συνεισέφερα για τα παιδιά μου αυτό που έπρεπε να δώσω. Ήμουν απόλυτος συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις μου. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και εγώ τα λατρεύω, είναι η ζωή μου. Θέλω να έχω συνεχή επικοινωνία μαζί τους. 
Η σύζυγός μου αποφάσισε στη Ρουμανία αλλά εγώ θεωρούσα ότι θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα εκεί και δεν υπέγραψε ποτέ να φύγουν τα παιδιά από την Ελλάδα. 
Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω τα παιδιά μου, έχω να τα δω από τον Ιούνιο. Ζω έναν Γολγοθά..ξέρω ότι έχουν ανάγκη τον πατέρα τους»
Δείτε το βίντεο:
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Αίας Μανθόπουλος σε απόγνωση: «Δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου» (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7518758990563931360
Σχόλια
item