Αίτηση διαζυγίου από την Jolie: Για τι κατηγορεί τον Pitt; Αίτηση διαζυγίου από την Jolie: Για τι κατηγορεί τον Pitt; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αίτηση διαζυγίου από την Jolie: Για τι κατηγορεί τον Pitt;

Αίτηση διαζυγίου από την Jolie: Για τι κατηγορεί τον Pitt;

Στο παρελθόν είχε ακουστεί πολλές φορές ο χωρισμός, αλλά ποτέ δεν ίσχυε. Αυτή τη φορά φαίνεται πως η Jolie πήρε τον δρόμο δίχως γυρισμό.

Είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια των μέσων για να αναπαράγουν φήμες περί διαζυγίου ή χωρισμού. Είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια του κοινού για την σχέση που βγάζουν προς τα έξω. 
Κι ενώ έχουν περάσει μαζί τόσα πολλά, μετά κι από εκείνη την κοινή συνέντευξη πέρσι σε τηλεοπτικό δίκτυο, που έδειχνα ερωτευμένοι το ίδιο με δέκα χρόνια πριν, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt φαίνεται πως βαδίζουν προς το διαζύγιο.
Όπως αναφέρει το TMZ, η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ο λόγος δεν είναι κάποιο τρίτο πρόσωπο. 
Το δημοσίευμα λέει ότι η Angelina είχε εδώ και αρκετό καιρό αντίρρηση στις μεθόδους του Brad Pitt στο μεγάλωμα των παιδιών και υπήρξαν αρκετοί τσακωμοί γι΄αυτό. 
Έτσι, κατέθεσε τα χαρτιά για το διαζύγιο και μάλιστα ζητάει να πάρει την επιμέλεια των 6 παιδιών, επιτρέποντας στον Pitt να τα επισκέπτεται μεν, αλλά με συνεννόηση και συγκεκριμένες μέρες.
Σίγουρα η περίπτωση τους μοιάζει σαν την ιστορία με το βοσκό και τα πρόβατα που έκανε πλάκα ότι εμφανίστηκε λύκος για να τρομάζει τους άλλους βοσκούς και όταν συνέβη σε εκείνον ήταν αλήθεια. Έχουμε ακούσει αρκετές φορές για χωρισμό, όμως είναι δύσκολο για να το πιστέψεις. 
Σε αυτή την περίπτωση πάντως είναι αρκετά πιο αληθοφανές και τεκμηριωμένο, για ένα ζευγάρι που είναι μαζί από το 2004, παντρεμένο από το 2014, με 6 παιδιά και που έχει ξεπεράσει πολλές περιόδους με ψυχολογικό άχθος.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αίτηση διαζυγίου από την Jolie: Για τι κατηγορεί τον Pitt;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7215685375172536180
Σχόλια
item