Διαβάστε γιατί οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για το iPhone7 και θα αλλάξετε σίγουρα επάγγελμα Διαβάστε γιατί οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για το iPhone7 και θα αλλάξετε σίγουρα επάγγελμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαβάστε γιατί οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για το iPhone7 και θα αλλάξετε σίγουρα επάγγελμα

Διαβάστε γιατί οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για το iPhone7 και θα αλλάξετε σίγουρα επάγγελμα

Είναι εξοπλισμένοι και περιμένουν 24 ώρες...

Καθώς η ουρά αρχίζει να μεγαλώνει στο κατάστημα της Apple στο Σίδνεϊ οι οπαδοί της τεχνολογίας επενδύουν μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το νέο iPhone 7.

Πολλοί όμως βλέπουν το γεγονός σαν μια επιχειρηματική ευκαιρία καθώς πληρώνονται για να περιμένουν στην ουρά έξω από το κατάστημα πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις της συσκευής στις 16 Σεπτεμβρίου.Ο φοιτητής Greg Marton από την Ουγγαρία κάθεται έξω από το κατάστημα της Apple από τις 8 το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή ακριβώς 24 ώρες πριν από την κυκλοφορία του νεότερου κινητού της Apple. 


Όπως αποκάλυψε ο 22χρονος, πληρώνεται με ένα αξιοσέβαστο ποσό ενώ βρήκε τη δουλειά από έναν ανώνυμο επιχειρηματία ο οποίος τη διαφήμιζε σε μια ιστοσελίδα.«Στέκομαι στην ουρά για κάποιον άλλον» είπε ο νεαρός μιλώντας στην Daily Mail και πρόσθεσε: «Δεν έχω γνωρίσει αυτό τον άντρα ακόμα, αλλά το όνομά του είναι Peter και εργάζεται κάπου εδώ γύρω. 


Αυτός είναι προφανώς πολύ απασχολημένος για να μείνει στην ουρά και να περιμένει αλλά πραγματικά θέλει να πάρει το νέο iPhone και έτσι με προσέλαβε για να είμαι εδώ. 

Δεν ξέρω πολλά γι’ αυτόν ακόμα, αλλά θα τον συναντήσω κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα περιμένω εδώ για 24 ώρες. 

Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το τι πρόκειται να συμβεί, αλλά ξέρω ότι ο τύπος θα έρθει και πάλι το πρωί. Ίσως θα μου δώσει τα χρήματα για να αγοράσω εγώ το τηλέφωνο ή μπορεί να αλλάξουμε θέση και να το αγοράσει εκείνος».

Ο φοιτητής που βρίσκεται εκεί γι’ αυτό το λόγο και δεν είναι ο μοναδικός, είναι πλήρως οργανωμένος για να περάσει το 24ωρο ενώ έχει ακόμη και έναν υπνόσακο. 


Ανεξάρτητα από τα χρήματα, όπως αποκαλύπτει, ήθελε να το δοκιμάσει γιατί του φαίνεται μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εμπειρία.Ένας άλλος νεαρός που περιμένει στην ουρά αναφέρει επίσης ότι κάποια στιγμή θα πάει να ξεκουραστεί και θα μείνει στη θέση του κάποιος άλλος τον οποίο θα πληρώσει. 


Θα επανέλθει το πρωί και θα αλλάξουν θέσεις.
Epirusblog Gr
5 of 5
Διαβάστε γιατί οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για το iPhone7 και θα αλλάξετε σίγουρα επάγγελμα
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6039994473689616417
Σχόλια
item