«Πέρασα δύσκολα όταν…»: H αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη που θα συζητηθεί «Πέρασα δύσκολα όταν…»: H αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη που θα συζητηθεί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Πέρασα δύσκολα όταν…»: H αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη που θα συζητηθεί

«Πέρασα δύσκολα όταν…»: H αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη που θα συζητηθεί
Είναι η επιστροφή που όλοι περιμένουν. Αντίστροφα μετρούν οι τηλεθεατές προκειμένου να δουν το «Ξανά Δέστε τους» και α ξεκαρδιστούν με τις ατάκες του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. 
Η παρουσιάστρια μιλώντας στο 7 Μέρες TV, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όλα τα συναισθήματά της.
-Είστε από τα πρόσωπα που συμφώνησαν με τον ΑLPHA. Με όλα αυτά που έγιναν με τις τηλεοπτικές άδειες ένιωσες ένα ταρακούνημα;
«Η αλήθεια είναι ότι τις μέρες εκείνες δεν θα σου πω ότι πέρασα εύκολα. Πέρασα πολύ δύσκολα. 
Μια γαστρίτιδα που με ταλαιπωρούσε μικρή, με θυμήθηκε! Από την άλλη, σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας να μείνει κλειστό; Αυτό θα είναι ήττα και για τους τηλεθεατές οι οποίοι το επιλέγουν τόσα χρόνια και το εμπιστεύονται. 
Οπότε, φαντάζομαι ότι μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας θα βρεθεί μια λύση και όλα θα πάνε καλά.»
-Η απογευματινή ζώνη 4 με 6 έχει αποκτήσει τηλεοπτικό ενδιαφέρον και τα κανάλια δοκιμάζουν εκπομπές με διαφορετικό περιεχόμενο.
«Χωρίς να θέλουμε να το παινευτούμε, νομίζω ότι η αυτή η ζώνη απέκτησε ενδιαφέρον πριν από έξι χρόνια, γιατί μέχρι τότε ήταν νεκρή ουσιαστικά, με τα κανάλια να βάζουν όλο επαναλήψεις. 
Το λέω και πάλι χωρίς ίχνος εγωισμού, αλλά είναι μια πραγματικότητα, ότι με το «Δέστε τους» απέκτησε ζωή και ενδιαφέρον η ζώνη αυτή και μπήκαν κι άλλα προγράμματα. 
Κι αυτό είναι καλό και από άποψη ανταγωνισμού και από άποψη ότι θέλεις να γίνεις καλύτερος και από άποψη δουλειάς.»
Epirusblog Gr
5 of 5
«Πέρασα δύσκολα όταν…»: H αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη που θα συζητηθεί
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5224108326134193743
Σχόλια
item