Ήπειρος: Με στόχο την προώθηση του extreme και του θρησκευτικού τουρισμού στην Ήπειρο Ήπειρος: Με στόχο την προώθηση του extreme και του θρησκευτικού τουρισμού στην Ήπειρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Με στόχο την προώθηση του extreme και του θρησκευτικού τουρισμού στην Ήπειρο

Με στόχο την προώθηση του extreme και του θρησκευτικού τουρισμού στην Ήπειρο

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Π. Ηπείρου έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στο Ευρωπαϊκό Διασυνοριακό Πρόγραμμα Greece- Albania 2014- 2020. 


Ειδική αναφορά έκανε η πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ. Καλογιάννη στις δύο δράσεις του προγράμματος «Ανάπτυξη και προώθηση του extreme τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδα- Αλβανία» και «Προώθηση του διασυνοριακού θρησκευτικού τουρισμού μέσω της αποτίμησης της πολιτιστικής παράδοσης και την ανάπτυξη μοναστηριακών προϊόντων». 

Μάλιστα, η δράση ανάπτυξης και προώθησης του extreme τουρισμού και των extreme sports στη διασυνοριακή περιοχή ενισχύεται μετά την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης (μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Κοινωφελούς Αναγνωστοπούλειου Ιδρύματος) για την υποβολή πρότασης ανακατασκευής του κτιρίου ιδρύματος (ακρωνύμιο EX.TOUR), όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση.  

pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήπειρος: Με στόχο την προώθηση του extreme και του θρησκευτικού τουρισμού στην Ήπειρο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7879286422382579634
Σχόλια
item