Κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού και drone από τον συριακό Στρατό Κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού και drone από τον συριακό Στρατό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού και drone από τον συριακό Στρατό

Κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού και drone από τον συριακό Στρατό

Σύμφωνα με το συριακό στρατιωτικό επιτελείο, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατερρίφθη δυτικά της Σάσα - Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός διαψεύδει την κατάρριψη αεροσκαφών του από τον συριακό στρατό.

Ο συριακός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος στη Συρία, έπειτα από ισραηλινή επιδρομή κατά θέσης των συριακών δυνάμεων στην Κουνέιτρα, μετέδωσαν τα συριακά μέσα ενημέρωσης.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana μετέδωσε ότι μαχητικό αεροσκάφος επιτέθηκε στη 01.00 κατά θέσης νότια της Κουνέιτρα και κατερρίφθη. Σύμφωνα με το συριακό στρατιωτικό επιτελείο, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατερρίφθη δυτικά της Σάσα.

Διαψεύδει ο ισραηλινός στρατός 
Ο ισραηλινός στρατός διέψευσε την ανακοίνωση του συριακού στρατού για την κατάρριψη ενός ισραηλινού μαχητικού αεροσκάφους και ενός αναγνωριστικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, έπειτα από επιδρομή κατά μίας από τις θέσεις του στη νοτιο-δυτική Συρία.

«Δεν υπάρχει αλήθεια» στους ισχυρισμούς αυτούς, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού λοχαγός Αριε Σαλικάρ. «Δύο πύραυλοι εδάφους-αέρος εκτοξεύθηκαν από τη Συρία έπειτα από την αποστολή (των ισραηλινών αεροπορικών δυνάμεων) τη νύκτα κατά θέσεων του συριακού πυροβολικού. 
Η ασφάλεια των αεροπορικών δυνάμεων δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή», έγραψε στο Twitter άλλος ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος , ο συνταγματάρχης Πίτερ Λέρνερ.
 

Epirusblog Gr
5 of 5
Κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού και drone από τον συριακό Στρατό
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 7059592493238170964
Σχόλια
item