Άρτα: Στο πλευρό των καθαριστριών στην Άρτα η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας Άρτα: Στο πλευρό των καθαριστριών στην Άρτα η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στο πλευρό των καθαριστριών στην Άρτα η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας

Στο πλευρό των καθαριστριών στην Άρτα η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας

Η ΟΠΟΤΤΕ, αναλαμβάνοντας γι’ άλλη μια φορά το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί, για στήριξη τρίτεκνων οικογενειών και των μελών τους, τα οποία έρχονται κάθε φορά αντιμέτωπα με άδικες αποφάσεις της διοίκησης, παρευρέθηκε με αντιπροσωπεία της στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άρτας και συμπαραστάθηκε στο δίκαιο αγώνα των σχολικών καθαριστριών της περιοχής, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

"Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μανώλη Αχλαδιανάκη, επικεφαλής της αντιπροσωπείας, εκφράσαμε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή μας, για την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει η Δημοτική Αρχή Άρτας, σε τρίτεκνες και πολύτεκνες εργαζόμενες, μητέρες με προστατευόμενα μέλη με ειδικές ανάγκες και μονογονείς εργαζόμενες στον καθαρισμό σχολικών μονάδων του Δήμου. 

Οι παραπάνω εργαζόμενες καθαρίστριες των σχολείων, προσπαθούν εδώ και χρόνια, μέσα σε αντίξοες συνθήκες και με εξευτελιστικές αμοιβές, να κρατήσουν καθαρά τα σχολεία των παιδιών μας. 

Αντί επιβραβεύσεως και επαίνων, αντί αυξήσεως του αριθμού των αιθουσών και των εξευτελιστικότατων μισθολογικών τους απολαβών, ο Δήμος προχωρά για δεύτερη συνεχή χρονιά σε περικοπές αιθουσών και αποδοχών, προκειμένου να εξυπηρετήσει… «αναγκαιότητες» ξένες με τον κοινωνικό χαρακτήρα που θα πρέπει να διαθέτει μια αυτοδιοικητική αρχή, που σέβεται τους δημότες και τα δικαιώματά τους."

pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Στο πλευρό των καθαριστριών στην Άρτα η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3201048558190815056
Σχόλια
item