Άρτα: Ιατρική Εταιρεία Άρτας....Αιμοδοσία στο Εκθεσιακό Κέντρο. Άρτα: Ιατρική Εταιρεία Άρτας....Αιμοδοσία στο Εκθεσιακό Κέντρο. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ιατρική Εταιρεία Άρτας....Αιμοδοσία στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Άρτα: Ιατρική Εταιρεία Άρτας....Αιμοδοσία στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Εκθεσιακό Κέντρο, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει η Ιατρική Εταιρεία Άρτας και σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, που υπογράφεται από την Πρόεδρο του Δ.Σ. Ευαγγελία Ανδρέου και τον Γραμματέα Γεώργιο Κατηνιώτη, αναφέρονται τα εξής:
«Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο πολύτιμο και αναγκαίο είναι το αίμα για τη ζωή μας. Επίσης γνωρίζουμε ότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, ούτε αγοράζεται, ούτε πουλιέται. Μόνο προσφέρεται.
Προσφέρεται από εσένα τον υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη που μπορεί με αυτή τη μικρή πράξη, να γίνεις ένας μεγάλος αφανής ήρωας. 
Γιατί 8 λεπτά από το χρόνο σου, μπορεί να σώσει μια ζωή, να κάνει μια καρδιά να ξανακτυπήσει, ένα πρόσωπο να χαμογελάσει, μια ψυχή να σε ευγνωμονεί για πάντα και τη δική σου ψυχή νε γεμίσει από την αγαλλίαση της προσφοράς.
Το να δίνεις αίμα δεν είναι φιλανθρωπία, είναι η υπέρτατη πράξη αλτρουισμού και ανθρώπινης αλληλεγγύης.
Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι εθελοντής αιμοδότης γίνεσαι από επιλογή, υποψήφιος λήπτης όμως μπορεί να είναι ο καθένας μας σε οποιαδήποτε δύσκολη καμπή της ζωής του και της υγείας του.
Ας κάνουμε λοιπόν πράξη αυτή την ευαισθησία, την ανθρωπιά και την αγάπη που ο καθένας μας έχει κρυμμένη σε μια γωνιά της ψυχής του!!!
Ας δώσουμε ζωή... είναι στο αίμα μας!!!!
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 από τις 5:30 μ.μ έως τις 8:00 μ.μ γίνεται εθελοντική αιμοδοσία στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας στο περίπτερο του Δήμου Αρταίων.
Απευθυνθείτε στο περίπτερο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, που στεγάζεται στην Έκθεση».
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Ιατρική Εταιρεία Άρτας....Αιμοδοσία στο Εκθεσιακό Κέντρο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 7173407115895160557
Σχόλια
item