Με «παραλλαγή Βατράχου» σε Καστελόριζο ,Στρογγύλη και ν.Ρω ο ΥΕΘΑ Καμμένος! Με «παραλλαγή Βατράχου» σε Καστελόριζο ,Στρογγύλη και ν.Ρω ο ΥΕΘΑ Καμμένος! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Με «παραλλαγή Βατράχου» σε Καστελόριζο ,Στρογγύλη και ν.Ρω ο ΥΕΘΑ Καμμένος!

Με «παραλλαγή Βατράχου» σε Καστελόριζο ,Στρογγύλη και ν.Ρω ο ΥΕΘΑ Καμμένος!
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, εγκαινίασε 17 Οικίσκους προσωπικού στο Καστελόριζο.
Το σημερινό έργο από όλες τις πλευρές και σε όλα τα στάδια δημιουργίας του αποτελεί τη δικαίωση της πολιτικής μας. Μιας πολιτικής, στο πλαίσιο της διαφάνειας, της νομιμότητας και της δημοσιονομικής εξυγίανσης, στόχους που έχει θέσει σε προτεραιότητα η κυβέρνηση.

31
31
Κατασκευάστηκε με μέσα και από το προσωπικό του 95ου Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής, με τις ευγενικές προσφορές των παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης – και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την παρουσία τους τον κ. Περιφερειάρχη και τους δημάρχους – αλλά και της τράπεζας Πειραιώς και με τη βοήθεια και της Τράπεζας της Ελλάδος.
6
6
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε μεταξύ άλλων και  τον εξής χαιρετισμό:
«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας για να εγκαινιάσουμε τους 17 Οικίσκους, άλλη μια πρωτοβουλία αναγνώρισης και αρωγής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων.
Κάθε φορά που επισκέπτομαι αυτό τον τόπο η ψυχή μου και η ψυχή όλων μας γεμίζει Ελλάδα. Γιατί εδώ γίνεται άμεσα αντιληπτή η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα του χρέους, της τιμής, της συλλογικής προσπάθειας και ευθύνης.
Αυτό εκπέμπετε εσείς που υπηρετείτε τη θητεία σας, αλλά και εσείς που ως στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχετε αφιερώσει τη ζωή σας στην υπηρεσία του ανώτερου και υπέρτατου αγαθού, που δεν είναι άλλο από την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

18
18
Και σας ευχαριστούμε για αυτό. Γιατί μας δίνετε το κουράγιο και τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις γενικότερες προκλήσεις των καιρών, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως και όλη η Κυβέρνηση, μόνο λόγια τιμής και αναγνώρισης έχουν να εκφράσουν για τα στελέχη και τους κληρωτούς των Ενόπλων Δυνάμεων που μοχθούν νυχθημερόν για την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας και για τις οικογένειές τους που τα στηρίζουν. Το ίδιο αισθάνεται και όλος ο ελληνικός λαός, όλο το έθνος.

12
12
 Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε τα φυλάκια στη νήσο Στρογγύλη και τη νήσο Ρω, όπου θα διανυκτερεύσει.

20
20
Χαρακτηριστική η «Παραλλαγή του Βατράχου» που επέλεξε να φοράει ο ΥΕΘΑ κατά την επίσκεψη του στο «Τρίγωνο της Εσχατιάς»
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Με «παραλλαγή Βατράχου» σε Καστελόριζο ,Στρογγύλη και ν.Ρω ο ΥΕΘΑ Καμμένος!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7135378599213086209
Σχόλια
item