Βάνα Μπάρμπα: «Εδώ ότι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή» Βάνα Μπάρμπα: «Εδώ ότι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάνα Μπάρμπα: «Εδώ ότι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή»

Βάνα Μπάρμπα: «Εδώ ότι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή»

Η Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για την Ρούλα Κορομηλά και τις ξανθές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You και μίλησε αρχικά για την Ρούλα Κορομηλά και εν συνεχεία έκανε μια «σκληρή» δήλωση για τις ξανθές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.
Σε άκουσα τις προάλλες να λες ότι δεν σου άρεσε η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά…
Κοίτα θερμή υποστηρίκτρια δεν ήμουν ποτέ της Ρούλας, εκτιμούσα ένα κορίτσι που έκανε καλά τη δουλειά του, έχει μεγάλη αξία… Ήθελα, λοιπόν, από εκείνη καλύτερες επιλογές στην εκπομπή της, θεωρώ ότι αυτές που έκανε ήταν “δεύτερες”! 
Από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση απαιτώ στο μεγάλωμά τους πιο πολλά… Εγώ εναντιώνομαι σε αυτό που λένε ότι πρέπει «να σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν», αλλά οφείλουν να ξέρουν πώς να στήνουν το παιχνίδι, δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν μας επιτρέπεται όταν μεγαλώνουμε να υπάρχουμε, μας εξοστρακίζει η πατρίδα μας πράγμα που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό. 
Εδώ ότι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή! Δεν είναι αυτή η τηλεόραση που αξίζει στον Έλληνα…
Σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινες ποτέ;
Σε πάρα πολλές, μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση σε παρακαλώ… Δεν μπορώ όλα αυτά τα χαζά.
Epirusblog Gr
5 of 5
Βάνα Μπάρμπα: «Εδώ ότι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5683135289104426195
Σχόλια
item