Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Όλα δείχνουν ... χωρισμό! Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Όλα δείχνουν ... χωρισμό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Όλα δείχνουν ... χωρισμό!

Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Όλα δείχνουν ... χωρισμό!
Μετά από 5 χρόνια σχέσης και συμβίωσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια  αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. 
Τουλάχιστον αυτό το ρεπορτάζ δημοσίευσε το περιοδικό  Ciao, σύμφωνα με το οποίο ο τραγουδιστής διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται μεταξύ Αθήνας, Πάρου και Νέας Υόρκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
«Για κανέναν τους δεν είναι εύκολο, απλώς ο ένας το αντιμετωπίζει με έναν τρόπο και ο άλλος με άλλον», ανέφερε στο περιοδικό άνθρωπος από το οικείο περιβάλλον τους. 
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στη λύση της σχέσης τους είναι πολύ συγκεκριμένος και οφείλεται στο περιβάλλον του τραγουδιστή, καθώς υπήρχαν πρόσωπα που τον επηρέαζαν στις επιλογές του και κατάφεραν με τον τρόπο και τις επιλογές τους να τον απομακρύνουν από την ηθοποιό.
Τέλος, πολλοί από εκείνους που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι λένε πως προσπάθησαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους, κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε όπως φαίνεται.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Όλα δείχνουν ... χωρισμό!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1075604199386989623
Σχόλια
item