Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στο ΣΑΛΟ που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ… Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στο ΣΑΛΟ που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στο ΣΑΛΟ που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στο ΣΑΛΟ που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…
Την απάντησή του έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στο σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ και τις δηλώσεις του για τον Κεμάλ Ατατούρκ. Με ποστάρισμά του στο Facebook έγραψε τα εξής.
«Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum καλεσμένος μιας μεγάλης εταιρία για να δώσω δύο συναυλίες εκεί. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα κάποιες συνεντεύξεις. Διαβάζω σήμερα την ερμηνεία και την παρουσίαση μιας εκ των συνεντεύξεων μου. 
Μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω και πιστεύω ότι ή έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Τούρκικα στα Ελληνικά, ή τα τούρκικα μέσα παρουσίασαν με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενά μου. Περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου που είμαι Έλληνας. 
Από εκεί και πέρα, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιστορικές αντιπαλότητες των δύο λαών, οι απλοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι Τούρκοι πραγματικά δεν έχουν να χωρίσουν πια τίποτα. 
Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη των απλών ανθρώπων και από τις δύο πλευρές και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. 
Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. 
Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.»
remos-telikosΤα σχόλια από κάτω δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος έγραψε μία σκωπτική απάντηση. «Συγνώμη λες όταν φταις σε κάτι» ήταν μία από τις απαντήσεις του Αντώνη Ρέμου.
remos-2
Epirusblog Gr
5 of 5
Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στο ΣΑΛΟ που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7267246469824032197
Σχόλια
item