ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Βρέθηκαν θραύσματα οστών στο χωράφι στην Κω ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Βρέθηκαν θραύσματα οστών στο χωράφι στην Κω | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Βρέθηκαν θραύσματα οστών στο χωράφι στην Κω

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Βρέθηκαν θραύσματα οστών στο χωράφι στην Κω
Προετοιμασμένη για τα χειρότερα θα πρέπει να είναι η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισής του είναι καταιγιστικές, με ερευνητές να δηλώνουν στη Daily Mirror ότι εντόπισαν θραύσματα οστών στο έδαφος του χωραφιού που φέρεται να βρήκε τραγικό θάνατο ο μικρός από εκσκαφέα.
171236_0.jpg
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα βρέθηκαν επίσης και στοιχεία υφάσματος, τα οποία μπορεί να ανήκουν στον μικρό Μπεν, ωστόσο οι ερευνητές δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και περιμένουν να αναλυθούν τα ευρήματα σε εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ανθρώπινα ή από ζώα.
Η μητέρα του Μπεν, η οποία εδώ και 25 χρόνια ζει έναν συνεχή εφιάλτη, αναζητώντας το παιδί της και όλα αυτά τα χρόνια έχει δει τις ελπίδες της να αναπτερώνονται και να καταποντίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη.
171222_0.jpg
Η ίδια δήλωσε αγχωμένη για το τι θα προκύψει αυτή τη φορά, λέγοντας: «βλέπω και τους αστυνομικούς να είναι αγχωμένοι. Τους βλέπω ότι δεν θέλουν να μου φέρουν φοβερά νέα».
Από την άλλη ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς επεσήμανε στην εφημερίδα πως το συγκεκριμένο χωράφι έχει καλλιεργηθεί σε βάθος, κάτι που σημαίνει ότι θα βρουν εκατοντάδες οστά, με τα οποία πρέπει να είναι προσεκτικοί.
171218_0.jpgΚατά τη διάρκεια των χθεσινών ερευνών, οι υπεύθυνοι δεν άνοιξαν μεγάλες τρύπες στο έδαφος. Οι έρευνες στο πρώτο οικόπεδο αναμένεται να διαρκέσουν 10 με 12 μέρες και αν δεν υπάρξει κανένα αποτέλεσμα θα ακολουθήσουν έρευνες και στο δεύτερο οικόπεδο.
Epirusblog Gr
5 of 5
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Βρέθηκαν θραύσματα οστών στο χωράφι στην Κω
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 4974800976049338946
Σχόλια
item