Γιάννενα: Δύο νέες βραβεύσεις για το Αρσάκειο Δημοτ. Σχολείο Γιάννενα: Δύο νέες βραβεύσεις για το Αρσάκειο Δημοτ. Σχολείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δύο νέες βραβεύσεις για το Αρσάκειο Δημοτ. Σχολείο

Γιάννενα: Δύο νέες βραβεύσεις για το Αρσάκειο Δημοτ. Σχολείο

Με δύο βραβεύσεις ξεκινά η νέα σχολική χρονιά για το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων! 

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου βραβεύτηκαν με τη «Εθνική Ετικέτα Ποιότητας» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος eTwinning για τα Έργα: «Values of Life» (Αξίες Ζωής), στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές της Ε’ Δημοτικού  και «Little Scientists in Action» (Μικροί Επιστήμονες εν Δράσει), στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκαν τη σχολική χρονιά 2015 – 16. 


Οι «Ετικέτες Ποιότητας» είναι η απτή αναγνώριση στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το σχολείο για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. 


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από τα Έργα eTwinning που πραγματοποιήθηκαν οι μαθητές επικοινώνησαν, αντάλλαξαν ιδέες και συνεργάστηκαν με μαθητές άλλων σχολείων της Ελλάδας και του εξωτερικού διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους, καλλιέργησαν την κριτική και δημιουργική τους σκέψη, ανέπτυξαν τις δεξιότητές τους στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της αγγλικής γλώσσας.

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Δύο νέες βραβεύσεις για το Αρσάκειο Δημοτ. Σχολείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1473750411771089649
Σχόλια
item