Πρέβεζα: Συγκροτείται επιτροπή πολιτών για να κρατηθεί ανοικτό το δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας

Συγκροτείται επιτροπή πολιτών για να κρατηθεί ανοικτό το δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας
Τη συγκρότηση επιτροπής, η οποία θα ασχοληθεί πιο επισταμένα με το θέμα του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας, αποφάσισαν οι πολίτες και εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο, μετά τη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο χώρο του Κολυμβητηρίου.
Όπως επισήμανε ο κ. Κωστόγιαννης που είχε την πρωτοβουλία για αυτή τη συνάντηση, πρέπει άμεσα να γίνει μια συνάντηση με το δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προκειμένου να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις για το πρόωρο κλείσιμο του Κολυμβητηρίου, αλλά και για την πορεία των μελετών που πρόκειται να υλοποιηθούν, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο κ. Συγκούνας. 
Συζήτηση έγινε και για το μάθημα κολύμβησης στα σχολεία και όπως επισήμανε ο κ. Κατσανάκης ο δήμαρχος δεσμεύτηκε στην προχθεσινή συνάντηση να γίνει το πρόγραμμα εκμάθησης από τον Μάρτιο και μετά, καθιστώντας τον ωστόσο υπεύθυνο σε περίπτωση που αυτό δεν υλοποιηθεί.
kol1
Μετά από τη συζήτηση που έγινε επισημάνθηκε μεταξύ άλλων πως είναι αδιανόητο το Κολυμβητήριο της Πρέβεζας να λειτουργεί μόλις δύο μήνες με τη δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού, όταν την ίδια στιγμή σε γειτονικές πόλεις όπως η Άρτα το κολυμβητήριο παραμένει ανοιχτό καθόλη τη διάρκεια του έτους και κοινό σημείο όλων ήταν η απαίτηση από τη δημοτική αρχή να λάβει την πολιτική απόφαση για να αναβαθμίσει και να λειτουργήσει το κολυμβητήριο της πόλης.
Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί η επιτροπή και θα προγραμματιστεί μια πρώτη συνάντηση με το δήμαρχο, ενώ όπως επισημάνθηκε είναι αποφασισμένοι να φέρουν το θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και να εξετάσουν και άλλους τρόπους αντίδρασης προκειμένου το κολυμβητήριο να λειτουργήσει.
atpreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συγκροτείται επιτροπή πολιτών για να κρατηθεί ανοικτό το δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5869231630368755581
item