Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μεγάλη αδυναμία που έχει στον αδερφό της που είναι προπονητής γνωστής ομάδας!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μεγάλη αδυναμία που έχει στον αδερφό της που είναι προπονητής γνωστής ομάδας!
Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι περήφανη για τον αδερφό της και φυσικά του έχει μεγάλη αδυναμία! 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί αφού όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. 

Ο Θαλής Θεοδωρίδης πλέον ανέλαβε προπονητής στον Άρη Λεμεσού και αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Κύπρο μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ωστόσο, με την αδερφή του και γνωστή τραγουδίστρια μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο. Για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αλλά και για τα παιδικά τους χρόνια μίλησε στο κυπριακό Down Town και τον Παντελή Παναγιώτου.

Στην οικογένεια, υπάρχει καλλιτεχνική φλέβα ή η ζυγαριά κλίνει περισσότερο προς τον αθλητισμό;
Κοίτα, τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου είχαμε από νωρίς ενδείξεις για το τι θα ακολουθούσαμε μεγαλώνοντας. Φάνηκε, δηλαδή, ότι σε εμένα άρεσε ο αθλητισμός και στη Νατάσα η μουσική. Βέβαια, τα γονίδια έπαιξαν ρόλο αφού ο παππούς μας καταγόταν από μουσική οικογένεια. 

Από την άλλη, ο πατέρας μας υπήρξε ποδοσφαιριστής κάποτε. Είχαμε γονίδια που μας έσπρωξαν στο δρόμο που είμαστε σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εμείς δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να πετύχουμε πράγματα στη ζωή μας.

Ήσουν, δηλαδή, συνειδητοποιημένος από νωρίς ότι θα έκανες αυτό το πράγμα στη ζωή σου; Γνώριζες ότι θα ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;
Ναι! Όχι τόσο ως ποδοσφαιριστής, αλλά φανταζόμουν τον εαυτό μου ως προπονητή! 

Είχα από νωρίς αυτή την τάση, ακόμα κι όταν παίζαμε ποδόσφαιρο με τα παιδιά της γειτονιάς. Ήθελα, για κάποιο λόγο, να παίρνω πάντα τον ρόλο του προπονητή. Όσο περνούσαν τα χρόνια, αντιλαμβανόμουν ότι αυτό ήθελα πραγματικά να κάνω. 

Οπότε, το να καταφέρω να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα, ήταν ό,τι καλύτερο για μένα.

Στην αδελφή σου, αρέσει το ποδόσφαιρο;
Τώρα πια της αρέσει πολύ. Η Νατάσα ξεκίνησε να παρακολουθεί ποδόσφαιρο με το που άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά μ’ αυτό και είχα αναλάβει τα καθήκοντά μου ως προπονητής.


Ως αδέλφια, ήσασταν πάντοτε δεμένοι;
Σχεδόν πάντα. Μόνο κάποια στιγμή πήγαμε να το χάσουμε, όντας μεγαλύτερος και μπαίνοντας στη φάση της εφηβείας, αλλά μετά το ξαναβρήκαμε. 

Μετά τα 17-18 που ήμασταν πια πολύ συνειδητοποιημένοι, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. 

Κάναμε παρέα, είχαμε πολλά κοινά και μπορώ να σου πω ότι εξακολουθούμε να έχουμε αυτή τη δυνατή και όμορφη σχέση μέχρι και σήμερα.

Λειτουργούσες προστατευτικά ως μεγάλος αδελφός;
Νομίζω πως ήταν λογικό να λειτουργώ έτσι. Ήμασταν δυο αδέλφια με τρία χρόνια διαφορά μεταξύ μας. Οπότε, ως μεγαλύτερος που ήμουν, προσπαθούσα να την προστατεύω σε φυσιολογικά πλαίσια.

Άκουγε τις συμβουλές σου;
Πολλές φορές μου το ζητούσε και η ίδια. Ήθελε την άποψη μου για πολλά θέματα. 

Ακόμα και σήμερα, παρόλο που έχουμε μεγαλώσει και έχει πάρει ο καθένας τον δρόμο του, ανταλλάζουμε συμβουλές. Στηρίζει ο ένας τον άλλο σε ό,τι χρειαστεί και σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Είχατε όμορφα παιδικά χρόνια;
Πολύ. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από τη Δράμα. Έχω να θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα από την παιδική ηλικία και νομίζω το ίδιο θα έχει να πει και η Νατάσα. 

Μεγαλώσαμε με πολλή αγάπη και στοργή αλλά και με γερές βάσεις. Δεν ήμασταν εύπορη οικογένεια. Κάπου στη μεσαία τάξη, ως παιδιά δημοσίων υπαλλήλων. Δεν στερηθήκαμε τίποτα. Είχαμε αυτά που έπρεπε και ήταν αρκετό.

Ήσασταν από τα παιδιά που έκαναν ζαβολιές;
Όχι, δεν ήμασταν από τα παιδιά που έκαναν τη ζωή των γονιών τους δύσκολη. Ήμασταν πολύ ήσυχοι. 

Περάσαμε πολύ ανώδυνα τα χρόνια της εφηβείας μας. Βέβαια, λένε πως είναι καλύτερο να την περάσεις για να μη σου βγει αργότερα, όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί τώρα πια… (γέλια).

Τώρα που μεγαλώσατε, εξακολουθείτε να έχετε αυτή τη σχέση; Συναντιέστε τόσο συχνά όσο θα θέλατε;
Προσπαθούμε να συνδυάζουμε το πρόγραμμά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να βλεπόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται. Την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα, τα περνάμε πάντοτε μαζί, οικογενειακά. 

Μαζευόμαστε στους γονείς μαζί με τα παιδιά μας, κι αυτό είναι μια παράδοση πολλών χρόνων. Βέβαια, τώρα πια με τις δικές μου υποχρεώσεις, ίσως αρχίσει να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Ποιο τραγούδι της Νατάσας αγαπάς περισσότερο;
Μου αρέσει πολύ «Το ψέμα».

Μιλάτε συχνά στο τηλέφωνο;
Σχεδόν κάθε μέρα.

Της ζήτησες ποτέ να σου τραγουδήσει στο ακουστικό;
Όχι, όχι, δεν τα κάνω εγώ αυτά (γέλια).
epirusblog.gr
5 of 5
Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μεγάλη αδυναμία που έχει στον αδερφό της που είναι προπονητής γνωστής ομάδας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 444712632921849820
item