Πρέβεζα: Αναβαθμισμένο φέτος το παζάρι της Φιλιππιάδας Πρέβεζα: Αναβαθμισμένο φέτος το παζάρι της Φιλιππιάδας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αναβαθμισμένο φέτος το παζάρι της Φιλιππιάδας


Πρέβεζα: Αναβαθμισμένο φέτος το παζάρι της Φιλιππιάδας

Με νέα δεδομένα θα γίνει φέτος στα τέλη Οκτωβρίου η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας καθώς όπως φαίνεται ο Δήμος Ζηρού αποφάσισε να αναβαθμίσει και περιβαλλοντικά αλλά και ουσιαστικά τον θεσμό.

Η εικόνα που βλέπαμε μέχρι τώρα(πάνω φωτό) θα αποτελεί παρελθόν καθώς φέτος θα τοποθετηθεί καλαίσθητη τέντα, η οποία ήδη ανατέθηκε σε εργολάβο κατασκευαστή, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στο καθεστώς μίσθωσης και διαχείρισης του παζαριού. 


Αυτό θα μειώσει το κόστος κατασκευής περίπου στα μισά χρήματα και θα εκλείψουν οι μεσάζοντες που κερδοσκοπούσαν.

Φαινόμενα μπράβων, προστατών και νταβατζήδων δεν θα υπάρχουν ενώ η Δημοτική Αρχή μάλλον δυσκολεύεται να συνεργαστεί με τον μέχρι τώρα ανάδοχο της εμποροπανήγυρης, ο οποίος διατηρούσε πολύ καλή σχέση με κάποιους παράγοντες της περιοχής.


Σημειώνουμε βέβαια ότι πέρυσι ανέλαβε ο ίδιος ο Δήμος  τη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, ενώ τώρα το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ως φορέα εκμετάλλευσης και διαχείρισης τη δημοτική επιχείρηση ΔΗ.ΖΗ.Α.Ε.Ο.Τ.Α.


Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα από τα οποία η Δημοτική αρχή εκτέθηκε.


prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αναβαθμισμένο φέτος το παζάρι της Φιλιππιάδας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8537140306930876227
Σχόλια
item