Βολές Βαγενά για την περικοπή του ΕΚΑΣ: Δεν θα είναι ξανά υποψήφια Βολές Βαγενά για την περικοπή του ΕΚΑΣ: Δεν θα είναι ξανά υποψήφια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βολές Βαγενά για την περικοπή του ΕΚΑΣ: Δεν θα είναι ξανά υποψήφια

Βολές Βαγενά για την περικοπή του ΕΚΑΣ: Δεν θα είναι ξανά υποψήφια

Η βουλευτής επέκρινε έντονα την στάση συναδέλφων της γιατί δεν δίνουν μέρος του μισθού τους σε συνταξιούχους στους οποίους περικόπηκε το ΕΚΑΣ.

Την απόφασή της να μην είναι ξανά υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές έκανε γνωστή η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

Το ανακοίνωσε η ίδια στους παριστάμενους συναδέλφους της και εκπροσώπους φορέων κατά την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Τυρνάβου.

Ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ για τη σύσκεψη και όσα είπε η κ. Βαγενά 


 

Μάλιστα η βουλευτής επέκρινε έντονα την στάση συναδέλφων της γιατί δεν δίνουν μέρος του μισθού τους σε συνταξιούχους στους οποίους περικόπηκε το ΕΚΑΣ.

Στη σύσκεψη μάλιστα υπήρξε και επεισόδιο ανάμεσα στο βουλευτή του Νομού, Χρήστο Κέλλα και τη βουλευτή Άννα Βαγενά, η οποία ανέφερε σε στιγμή έντασης σύμφωνα με εκπρόσωπο των παραγωγών, «εμείς δεν έχουμε άλλα λεφτά να σας αποζημιώσουμε, αν βγει η Νέα Δημοκρατία σε δύο μήνες να τα ζητήσετε από εκεί». 

Η Άννα Βαγενά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Νωρίτερα υπήρξε ανεξάρτητη Βουλευτής της Α’ Αθηνών (2012) κατόπιν διαγραφής της από το ΠΑΣΟΚ για την καταψήφιση του Β’ Μνημονίου.
Πηγή: www.thessalianews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Βολές Βαγενά για την περικοπή του ΕΚΑΣ: Δεν θα είναι ξανά υποψήφια
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 69685159600156170
Σχόλια
item