Γιώργος Βασιλείου: Οι νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο Γιώργος Βασιλείου: Οι νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Βασιλείου: Οι νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο

Γιώργος Βασιλείου: Οι νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο
Πέρα από την γυναίκα του, καθημερινά στο νοσοκομείο τον επισκέπτονται φίλοι και συνάδελφοι για να του δώσουν κουράγιο και δύναμη.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Βασιλείου και πρώην βουλευτή της Β' εκλογικής περιφέρειας Πειραιά καθώς νοσηλεύεται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, εδώ και δύο μήνες περίπου.
Ο ηθοποιός είναι πλέον ιδιαίτερα καταβεβλημένος από τη μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν το βάζει κάτω.
Πέρα από την γυναίκα του, καθημερινά στο νοσοκομείο τον επισκέπτονται φίλοι και συνάδελφοι για να του δώσουν κουράγιο και δύναμη κι εκείνος δε σταματά να χαμογελά. 
Ο ίδιος, εκτός από τα εμψυχωτικά μηνύματα που δεν έχει σταματήσει να περνάει παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάστασή του, ανανεώνει και το προφίλ του στο facebook με φωτογραφίες.
Χθες, στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκαν η Ελένη Φιλίνη και ο Σπύρος Θεοδόσης. «Με την αγαπημένη μου Ελένη και τον καλό μου Σπύρο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν με την αγάπη τους!», έγραψε και δημοσίευσε τις παρακάτω εικόνες.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιώργος Βασιλείου: Οι νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9066952994638720711
Σχόλια
item