Ο «Χάτσικο» της Λακωνίας - Καθόταν δίπλα στο πτώμα του νεκρού αφεντικού του Ο «Χάτσικο» της Λακωνίας - Καθόταν δίπλα στο πτώμα του νεκρού αφεντικού του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο «Χάτσικο» της Λακωνίας - Καθόταν δίπλα στο πτώμα του νεκρού αφεντικού του

Ο «Χάτσικο» της Λακωνίας - Καθόταν δίπλα στο πτώμα του νεκρού αφεντικού του - Κεντρική Εικόνα
Πολλά είναι τα προβλήματα στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο χωριό Βλαχιώτης, μετά τις καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης και κόστισαν τη ζωή σε έναν 77χρονο άνδρα.
Όπως μετέδωσε, η ΕΡΤ, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο άνδρα, καθώς στην προσπάθεια του να ελευθερώσει τον σκύλο του που ήταν δεμένος σε έναν κορμό δέντρου, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, σε απόσταση περίπου 200  μέτρων, όπου τον βρήκαν νεκρό.
Τραγική ειρωνεία στην ιστορία, είναι ότι την ώρα που ο χείμαρρος παρέσυρε τον 77χρονο, ο σκύλος του τον ακολουθούσε, οδηγώντας αργότερα τους αστυνομικούς στο σημείο που βρισκόταν το αφεντικό του.  
Ο σκύλος καθόταν δίπλα στο πτώμα του και δεν άφηνε τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς να πλησιάσουν το άψυχο κορμί του αφεντικού του, θυμίζοντας τον Χάτσικο, τον σκύλο που είχε συγκινήσει τον κόσμο με την αγάπη του για τον ιδιοκτήτη του. 
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο «Χάτσικο» της Λακωνίας - Καθόταν δίπλα στο πτώμα του νεκρού αφεντικού του
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2768789064054584788
Σχόλια
item